Werken aan je basis

Artikel van Mirjam

Ik zal na dit artikel een artikel over gronden/aarden publiceren, maar voordat je gaat gronden/aarden is het belangrijk om je basis, je lichaam en cellen, (meer) op orde te hebben.

Zelf had ik een tijdje terug allerlei lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, aangezichts(zenuw)pijn, hoge bloeddruk en oogbol druk en veel last van mijn maag en darmen. Ik ben bij Suzanna (haar site bewust-heel.nl) geweest welke ik bij een bijeenkomst ergens was tegengekomen en zij kan met haar hartkern communiceren met de hartkern van iemand anders. Zij krijgt dit door middel van beelden door. Bij mij was het overduidelijk dat ik een vulkaan in mezelf had gecreëerd en mijn cellen overbelast waren door het vasthouden van negatieve energie. Ik durfde vaak geen NEE te zeggen tegen een ander en merkte dat ik andermans energie makkelijk overnam. Niet fijn allemaal.Verder had ik allerlei onverwerkte emoties in de vorm van energie achtergelaten gedurende in ieder geval dit leven. Zo kun je je echt incompleet voelen.

Suzanna gaf mij het advies om water met kristallen erin te gaan drinken. Hier eerst uitleg over de werking van het kristal water:

Door edelstenen/kristallen toe te voegen krijgt het water (nieuwe) informatie die overeenkomt met de structuur die het heeft als het uit de bergen naar bronnen stroomt. Stenen hebben namelijk de frequentie van de aarde. Als je ze toevoegt aan het water wis je het geheugen van vervuiling en vervang je het door levendig bewegende moleculen. Doordat dit water via je spijsvertering verder in iedere cel van je lichaam terecht komt als je het drinkt geeft het een diepe reiniging en haalt het elk hoekje van je lichaam volledig naar voren en maakt het schoon. De meeste mensen hoe sceptisch ook proeven ook echt verschil.

De basis set bestaat uit amethist, bergkristal en rozenkwarts. Je kunt daaraan andere kristallen toevoegen voor je klachten.. bijvoorbeeld voor hoofdpijn klachten kun je citrien toevoegen. Dit doe je in een glazen karaf (welke afgesloten moet worden) waar in ieder geval ongeveer 1 liter koud kraanwater gaat. Laat dit 1 nacht staan, je kunt de kristallen in het water ook opladen in het zonlicht een half uur voor je raam. De kristallen kun je ook opladen door deze in je handen te houden en de energie vanuit je hart/ziel essentie via je armen en handen naar de kristallen te brengen en zeg je erbij dat je met deze energie van jouzelf oplaadt. Voor de diverse kristallen kun je op deze site spiritual garden kijken (let niet op de info voor de chakra’s). Je kunt ook zelf ergens in een winkel kristallen uitzoeken. Bouw het langzaam op, dus eerste dag 1 theelepeltje en van lieverlee wat meer tot je gewoon een glas tot aantal glazen kristal water kunt drinken. Het heeft bij mij echt effect gehad en heb vrijwel geen last meer van mijn klachten. Helaas is de oogbol druk nog aan de hoge kant, maar stabiel.

Een goede tip van mijn vriendin Geneviève: Op de site van spiritual garden staat ook informatie hoe je de stenen kunt opladen, niet elke steen/kristal mag in het water (worden toegevoegd) of in de zon opgeladen worden.

Verder werk ik veel met mijn Diepere Zelf (hartkern), drink geen cafeïne meer en heb inmiddels mijn chakra’s verwijderd en dat geeft veel rust en verbetering, in zowel de omgang met andere mensen als de verbinding met mijn essentie.

Mirjam

Advertenties

One thought on “Werken aan je basis

  1. Op de site spiritual garden zeggen ze welke stenen je WEL en welke je NIET in water mag doen en hetzelfde voor stenen wel of niet in de zon. Heel belangrijk.
    Ze leveren daar heel mooie stenen en zijn serieus en men kan ook met hen onze voorkeuren overleggen.
    Het is een mooie hulpmiddel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s