Het (ontmaskeren van het) chakra systeem

Dit is een vertaling van Carla’s artikel The Chakra System

We hebben allemaal zeven energie vortexen (chakra’s) beginnende bij ons stuitje tot aan de bovenkant van ons hoofd. Elke chakra heeft een specifieke vibratie, kleur, bijbehorende set organen en endocriene klieren en onderwerpen. Het is belangrijk ons te realiseren dat, toen wij qua vibratie omlaag gingen naar de vierde dimensie, ons samengevoegd energieveld van licht uiteenviel in fragmenten in de kleuren van de regenboog. Veel tradities spreken over het regenbooglichaam, welke een 4D dimensionaal model is.

De chakra’s gaan gepaard met het kundalini patroon. Dit bestaat uit een direct energie kanaal genaamd de sushumna welke begint bij je stuitje en naar de pijnappelklier gaat in het midden van je hoofd. De ida en pangala zijn tegengestelde stromingen van energie welke als een spiraal hun weg vinden naar de sushumna. Waar deze stromingen het centrale kanaal kruisen, komt een chakra vanuit de ruggengraat naar buiten aan de voor- en achterkant van het lichaam.

image

Wetende dat ons energie veld de microkosmos is van de macrokosmos van het energieveld van moeder Aarde, lijkt ons chakra systeem dan niet onnatuurlijk en georkestreerd in vergelijking met het ley lijnen systeem van de Aarde?

Het blijkt dat de chakra’s en kundalini onderdeel zijn van een Matrix programma welke is opgedrongen aan de mensheid eons terug door het synthetische realiteit systeem. De chakra’s zijn ontworpen om ons lichamelijke energie veld gesegmenteerd (in afzonderlijke delen) te houden zodat wij makkelijker te manipuleren zijn via een externe bron/entiteit. Separeer en verover systeem. Chakra’s zijn zwaartekracht putten welke zich vasthouden aan zware energie gerelateerd aan de problemen binnen in een persoon. Wat als deze zware energie continue wordt geïnjecteerd in de chakra’s en niemand de chakra’s kan reinigen om compleet te ascenderen? Wat als de positieve energie welke is gegenereerd in het gebied van een chakra afgesloten wordt, zoals gebeurt met moeder Aarde haar vortexen?

Na het verkrijgen van deze informatie, begon ik (Carla) naar het chakra systeem te kijken op een geheel nieuwe wijze. Vele tradities leren dat we levenskracht in ons lichaam moeten brengen via de chakra’s en dat dit voor onze eigen bestwil is en voor de gezondheid van onze lichamen en energie velden. Ik geloof niet meer dat dit waar is, aangezien onze levenskracht van onze hogere aspecten komt door blijvende verbinding met onze oneindige essentie, en verbind ons via onze hart/ziel essentie. Ja, iets stroomt er door onze chakra’s, maar is dat voor onze bestwil? Via mijn sjamaanse training met de Four Winds Society, leerde ik dat wanneer een probleem intern wordt getriggerd, een afdruk wordt geactiveerd welke bestaat als een genetische afwijking, een trauma uit een vorig leven of  moeilijke jongste kinderjaren bijvoorbeeld en is gereflecteerd in een vervorming van de gerelateerde chakra’s.  De eerste stap in het heling proces is om de zware energie kwijt te raken van de laagste aangetaste chakra zodat alle chakra’s kunnen terugkeren naar een normale status. Zoals de meeste helers kunnen betuigen, blijft de positieve status maar voor een korte periode voordat die chakra of andere chakra’s weer vervormd/aangetast worden. Waarom maken mensen hun chakra’s schoon, elke dag maar weer, terwijl deze nooit schoon blijven?

Wat als er in plaats van het schoonmaken van de chakra’s, er een impuls of een programma naar ons toe komt afkomstig van een externe bron, welke in de gerelateerde chakra’s stroomt en we dan een fysieke, psychische of emotionele reactie krijgen zoals gedicteerd door onze aangeboren patroonvorming (chakra systeem). In andere woorden, het is dus het tegenovergestelde van dat waar we altijd van uit zijn gegaan, dat de chakra’s vervormd werden in plaats van gereinigd. Geen wonder dat we nooit vooruit kwamen!

In het volgende artikel zal ik schrijven over wat ik en veel van mijn studenten gedaan hebben met hun chakra systemen.

Opmerking van Mirjam: Ik wil hier zelf nog aan toevoegen dat wij hier op aarde worden beperkt en afgeleid van ons Zelf door een groep 4D entiteiten (zij werken achter de schermen)  welke ook de krachten van beperking genoemd worden. Zij controleren de minds van de mensen op Aarde via o.a. de politiek, alle soorten geloven, media.. enzovoorts.. via frequenties welke zij naar de Aarde te sturen vanaf de maan welke onze hersenen decoderen als realiteit. Zij manipuleren ons ook via het chakra systeem, welke niet van origine bij ons lichaam hoort, via de ringen van Saturnus. Wij hebben zelf om deze afleidingen gevraagd, maar door weer terug te komen naar je essentie zullen we de matrix programmeringen moeten doorzien en overstijgen en zodoende steeds minder afgeleid te worden van ons zelf/onze essentie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s