Verwijderen van de chakra’s

Dit is een vertaling van Carla’s artikel chakra removal

Je leest het goed. Verwijderen van de chakra’s. Ik (Carla) heb mijn complete chakra systeem en kundalini patroonvorming verwijderd op 14 november 2012. En ja, ik leef nog steeds en voel me beter dan ooit.  Een gedeelte van mijn missie hier op aarde is om te onderzoeken en het loslaten van structuren of programma’s welke mij vast kunnen houden in de vierde (4D) dimensie tot aan mijn uiteindelijke transitie. Wat ik mezelf realiseerde na dit gedaan te hebben is dat het nog maar de eerste stap is van het ontmaskeren van de grote hoeveelheid aan matrix programmering waaraan wij mensen onderworpen zijn.

Voor diegenen welke hebben geluisterd naar de radio interviews van George Kavassilas of zijn boek Our Universal Journey hebben gelezen, zijn bekend met zijn beschrijving van de programmering welke afkomstig is van de synthetische realiteit waarmee we dagelijks dealen op energetisch niveau. Je kunt ook luisteren naar het laatste uur van episode 5 van Super Woo radio Episode 5 voor een goede discussie over de diverse manieren om de chakra’s te verwijderen.

Ik heb dit onderwerp een tijd lang overdacht voordat ik besloot ervoor te gaan. Dit is het proces welke ik gebruikte. Eerst heb ik mijn chakra systeem visueel geëvalueerd. Tien dagen hiervoor heb ik de Quantum Sphere Healing workshop gevolgd in Cortez, gedeelte daarvan welke het vergroten van iemands hart/ziel essentie betreft aan het begin van elke oefening. Ik kon zien dat al mijn chakra’s er uit gesprongen waren weg van mijn lichaam op ongeveer 1 foot (ongeveer 30 centimeter) en zij waren verbonden aan hun oorspronkelijke plek op mijn ruggengraat met een zeer dun draad. Ik twijfel er niet aan dat dit het resultaat was van het herhaaldelijk vergroten van mijn hart/ziel essentie (hartkern) tijdens de les.

Voor het werkelijke verwijderen zat ik stil en ging naar binnen en vergrootte mijn hart ziel essentie totdat het groter was dan mijn lichaam, ongeveer tot 2 feet (ongeveer 60 centimeter) helemaal rondom. Daarna pakte ik met mijn handen alle chakra’s, inclusief de aanhangende draden, en bracht het tot een bal van energie en hield dit voor mij. Nadat ik de chakra’s bedankte voor hun service, gebruikte ik de QSH techniek om de bal van energie samen te persen tot deze steeds kleiner werd en er uiteindelijk niks over bleef. De patroonvorming was compleet verdwenen. Dit was gedaan met mijn fysieke handen, binnenin mijn persoonlijk vergrootte 5D dimensionale ruimte. Toen ik weer visueel ging controleren, waren de chakra’s inderdaad weg evenals de kundalini patroonvorming.

Deze methode kan ook gebruikt worden om de chakra’s 1 voor 1 te verwijderen. Een andere methode is om simpelweg de chakra energie eruit te halen met je handen, bedank het, en druk het in je borst om het in je hart/ziel essentie (hartkern) te zenden om het te laten oplossen, zonder eerst je hart/ziel essentie te vergroten. Het is aan te raden om iemand anders welke chakra’s kan detecteren/zien om bij jou te laten controleren of de chakra’s echt weg zijn.

Het onmiddellijke en zeer tastbare resultaat voor mij, was een gevoel van vredigheid, kalmte en gecentreerd van binnen met meer innerlijke stilte op een dag tot dag basis. Ik ben nu veel minder reactief op zelfs grote gebeurtenissen en realiseer mij dat we op zoveel reageren, tot ons nemen en omarmen als een geloof systeem welke in werkelijkheid matrix programmering is. Ontworpen om ons in het drama te houden van leven op aarde.  Het verwijderen van het chakra systeem is de eerste stap om toegang te krijgen in de overige programmering van de synthetische realiteiten welke is ontworpen om ons gevangen te houden in de 4D vierde dimensie. Het is heel belangrijk om te weten waar wij werkelijk aan dienen te werken en waaraan niet, zodat we met meer bewustzijn verder kunnen met het werken aan onze problemen/kwesties.

Veel van mijn klanten en studenten hebben hun chakra’s succesvol verwijderd en ik hoor van steeds meer mensen welke dit gedaan hebben op verschillende manieren. Dit zegt mij dat het inderdaad een valse patroonvorming is, welke aan ons opgedrongen is. Als dit organisch was, zou het niet zo makkelijk te verwijderen zijn. Houdt ook in gedachten dat als je heling werk van iemand ontvangt welke werkt met het chakra model, zij dit niet meer met jou kunnen doen. Dat is het voordeel om de QSH methode  te leren, omdat er geen chakra’s bij betrokken zijn.

Nadat ik mijn proces over het verwijderen van de chakra’s had beschreven aan één van mijn vrienden, stelde zij mij de vraag of ik mijn innerlijke visie kwijt was aangezien ik niet langer meer een derde oog had. Wat een geweldige vraag, ik had hier niet eens aan gedacht. Ik kan iedereen verzekeren dat mijn innerlijke visie niet veranderd is en nu uitgebreider lijkt om meer van de structuur van de matrix programmering in te zien welke ons omgeeft en verbindt met ons.

Opmerking van Mirjam:  Ik heb zelf mijn chakra’s verwijderd pas geleden. De eerste keer dat ik het probeerde was ik er denk ik nogal nonchalant in. Ik zat gewoon voor mijn laptop, met een plaatje voor mij waar de chakra’s op staan. Ik wist niet alle namen en plekken meer van de chakra’s. Ik had mijn hart/ziel essentie (hartkern) vergroot om me heen en ging met mijn linkerhand de chakra eruit halen, eerst de wortelchakra en deed het in mijn rechterhand, zo werkte ik alle chakra’s af en zaten in mijn rechterhand (althans, dat dacht ik). En deed de chakra’s in beide handen zo klein maken tot deze er voor mijn gevoel niet meer zaten. En bedankte de chakra’s en bracht het naar mijn hart/ziel essentie. Later die dag ging ik twijfelen of ze wel weg waren. Daarna heb ik Carla gemaild en haar geschreven en gevraagd of ik haar informatie op haar blog mocht delen. Zij had mij gecontroleerd op de chakra’s en die zaten er nog..  

Ik ging weer een poging wagen om die rakkers te verwijderen (mijn mind probeerde mij onzeker te maken en dat het mij niet zou lukken). Deze keer heb ik mezelf eerst gegrond en ging daarna rustig in een stoel zitten. Ik ging in mezelf en vroeg aan mijn essentie om mij te helpen om de chakra’s te verwijderen en had daarna mijn hart/ziel essentie (hartkern) vergroot (breng de energie vanuit je hart/ziel essentie naar buiten als een bal energie en maak deze eerst zo groot als je borst en daarna zo groot als je lichaam en eromheen zo’n 60 centimeter) en om mij heen gebracht. Daarna pakte ik met mijn beide handen mijn wortelchakra en hield het voor mij (ik zie trouwens niks). Ik bedankte het en bracht het naar mijn borst op de plek van mijn hart/ziel essentie (hartkern) en drukte het daarin. Zo werkte ik chakra voor chakra af en deed het voor de zekerheid nog een keer. Carla controleerde mij nogmaals en YES!!! Ze waren weg!!! De kundalini is dan ook weg (soms kan er ietsjes achterblijven). Ik merk tot aan nu het verschil. Ik bemerk meer rust in mezelf, ik verbind nog makkelijker met mijn essentie zonder tussenkomst van mijn mind (niet zo vaak meer). En ik merk dat ik niet snel meer leeg ben qua energie na bijvoorbeeld boodschappen doen, waar je in een winkel komt met veel energie om je heen en interactie tussen jouw en andermans chakra’s. En mensen waar je op bezoek gaat of bij jou komen en je als je weer thuis alleen bent, je leeggezogen voelt qua energie. Ik voel dat ik veel minder reageer op anderen welke uitlokkend gedrag vertonen, minder irritaties en emoties. Soms wist ik niet eens waarom ik een bepaalde emotie voelde.. waar het vandaan kwam. De krachten van beperking kunnen ons via de chakra’s met allerlei emoties manipuleren (wij hebben zelf gevraagd om afleidingen en de krachten van beperking hebben hun rol hierin met verve uitgevoerd) zo kun je bijvoorbeeld steeds liefde en aandacht buiten jezelf blijven zoeken en je aangetrokken kunt voelen tot iemand en gaan denken dat je je tweelingziel ontmoet hebt en je beiden afhankelijk van elkaar kunt worden (voor je persoonlijke groei) en je niet (meer) in jezelf zoekt en met jezelf werkt. Pure afleiding! Voor vragen over of ervaringen met chakra verwijdering kun je mij (Mirjam) mailen:

starchild74@live.nl

Aanvulling 22 september 2015:

We blijken nog meer chakra’s te hebben (zie onderstaand plaatje)

12 CHAKRAS (no TM)

Ik heb vanochtend voor de zekerheid aan mijn essentie/dieper zelf gevraagd om deze chakra’s / 4D constructie te verwijderen en op te laten lossen in mijn uitvergrootte 5D veld van energie (vanuit mijn hart/ziel essentie). Ik voelde dat het als het ware opgelost werd.

.

Advertenties

5 thoughts on “Verwijderen van de chakra’s

 1. Geneviève Etienne schreef:

  Ik weet zelf niet welke van de 3 pogingen succes heeft gehad maar volgens Carla zijn ze ook weg en ik voel me ook rustiger en lichter dan voorheen. Niemand kan zich nog vastklampen via hun chakra’s aan de mijne en het geeft een vrij gevoel. Ik voel me dan niet zo leeg gepompt meer. Het lost niet perse je gezondheidsproblemen op maar het is een begin.
  In de new-age periode meer dan 10 jaar geleden, heb ik ooit onder begeleiding mijn kundalini , wat lijkt op een opgekrulde slang van energie in diepe slaap, en mijn merkabah (2 in elkaar geweven piramides die afzonderlijk als een klok draait en de ander in tegengestelde richting tot ze op zulk een snelheid draaien dat het lijkt op een bol energie waarmee ik naar de grens tussen 4D en 5D kon opstijgen en de begrenzing als een dikke laag rubber boven mijn hoofd voelde) geactiveerd.
  De kundalini voelde heel warm vanuit mijn basis langs mijn rug naar mijn kruin en terug via het derde oog naar mijn basis en naar de aarde. Ik ben heel blij dat ik van dat programma af ben want ik heb wel eens last gehad van een iets te wakkere basis.
  Voor alles is een eerste stap en voor alles kan men een andere gezondere weg voor onze essentie bewandelen en zo door dat dikke laag energetische rubber heen te gaan en zo bij de frequentie van onze hogere (diepere) zelf terecht te komen in de 5e Dimensie.
  En ik ben ook blij dat we steun aan elkaar hebben en zo onze verschillende ervaringen kunnen delen.
  Er is niet 1 manier om dat te doen en zo is er altijd een passende manier voor elk mens.

  Ik vraag me nu af of dieren ook zoiets hebben of dat ze juist nooit last van hebben gehad zoals wij mensen. Interessante vraag voor Carla of George. Persoonlijk heb ik er nooit iets over gehoord.

  Like

  • Mirjam schreef:

   Ik ben ook blij met jou Gene 😀 bedankt voor je reactie en inderdaad een goede vraag of dieren ook chakra’s hebben. Ik weet wel dat veel dieren meer met hun instinct werken/handelen dan de meeste mensen hier op aarde. Vogels vliegen op een ingebouwde Tom Tom 😉 en Dolfijnen (niet allemaal) dragen bij met hun ‘zang’ tonen aan de verhoging van de frequentie van de Aarde. Ik zocht net op Google naar chakra’s dieren en er zijn dus sites over te vinden, ook met afbeeldingen.

   Like

 2. Geneviève Etienne schreef:

  Volgens Carla hebben dieren, planten en mineralen geen chakra, alleen wij.
  Er zijn altijd wel andere mensen die zoiets bedenken om munt uit te slaan uit mensen die niet zo helderziend zijn dat ze het zelf kunnen checken.

  Like

 3. johan schreef:

  Ja zeker dieren en planten behoren ook tot de multi dimensionalen ook hun hebben een lichaam, geest, ziel. Levende organismes behoren tot de multi-dimensionalen.

  Mooi artikel, en een goede waardevolle site, leuk om te zien dat mensen wakker worden bewust worden van hunzelf en hun omgeving. Oneindige love balans vanaf nu.

  Bedankt voor de informatie

  Groet

  Johan

  Like

  • Mirjam schreef:

   Bedankt voor je reactie Johan. Dat is ook mijn bedoeling met deze site en informatie (mede met dank aan Carla Fox) om mensen weer naar hun essentie te brengen en de tools te bieden om met hun essentie samen te werken. Zo veranderen we echt de wereld, vanuit ons ware wezen.
   Groet, Mirjam

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s