Chakra extra’s

Ik heb veel geweldige reacties en vragen gekregen over de chakra informatie en wil dit graag delen. Even een herinnering voor jullie allemaal om jezelf te behandelen in een humane en hart gecentreerde wijze door alle veranderingen heen welke we nu ondergaan. Blijf terugkomen in je hart/ziel essentie. Ik ben zo geraakt, omdat ik die energie vanuit jullie voel komen en ik respecteer jullie dat jullie bereid zijn naar voren te stappen en ervoor te gaan! Van wat ik begrijp en voel, worden we nog steeds samengedrukt en komen uit aan de andere kant van wat er dan ook gaande is ergens in de toekomst, dus dingen kunnen wat ruiger worden voordat we door zijn. De veranderingen welke ieder van jullie maken stelt je in staat om gegrond en gecentreerd te blijven en steeds meer in jouw authentieke zelf.

Vele aspecten van onze organische energetische natuur zijn gekaapt. Dit is wat matrix programmering doet en het verwijderen van de chakra’s is onze eerste stap tot vrijheid. Aan de andere kant gingen we accoord hiermee voordat wij hier kwamen voor onze lessen en ervaringen, dus wij zijn geen slachtoffers van het systeem. Van wat ik begrijp, worden diegenen welke hun eindexamen halen van de Aarde school vereerd om hun wijsheid en enorme omvang van ervaringen welke zij dragen. We zijn diegenen welke in die positie zullen zijn vroeg of laat.

Ik weet zeker dat velen van jullie dit weten, maar voordat we waren geboren, kozen onze zielen en hogere zelven de genetische combinaties van moeder en vader die ons onze geërfde attributen en uitdagingen zouden geven. We creëerden ook een plan met anderen waarmee we dit leven zouden delen en besloten over de trauma’s van vorige levens, die gedragen worden rond deze tijd. Het verwijderen van de chakra’s en kundalini verwijdert dit alles niet. Het maakt het makkelijker voor je om te weten wat werkelijk van jou is om doorheen te werken en wat er kunstmatig geïmplanteerd is of getriggerd in jou door een impuls komende van de matrix. Ik ondervind dat het nu makkelijker is om door mijn dingen heen te werken, aangezien de subtiliteit van de issues meer duidelijk zijn zonder bijkomende trauma en drama. Het is van vitaal belang om dagelijks te herkennen wat van ons is en wat niet.

Een tijdje terug schreef ik over entanglements (verwikkelingen) en gehechtheid tussen mensen. We neigen tot gehechtheid aan elkaar via elkaars chakra’s. Een draad van energie is naar buiten toe gezonden van de chakra van een persoon welke behoefte heeft aan iets, om te verbinden met de chakra van een ander persoon welke ontvankelijk is  om die behoefte te bevredigen. Dit wordt gedaan door de beschikbaarheden en patronen van beide personen. De gebieden van leven waarop dit regelmatig plaatsvindt zijn gerelateerd aan veiligheid, financiën, sex, relaties, macht en liefde om er een paar te noemen. Als voorbeeld, ik word erg persoonlijk hier, ontmoette ik een man afgelopen herfst welke mij zeer seksueel aantrekkelijk vond. Die gevoelens werden totaal niet door mij beantwoord. De draad van gehechtheid komende van zijn 2e chakra had daardoor geen plek om te verankeren. Ik had toen nog mijn chakra’s, maar ik was niet beschikbaar. Een ander voorbeeld zou zijn als iemand waarmee je een medeafhankelijke relatie mee had, jou intimideerde om wat geld te lenen en hij een hechting van zijn derde chakra van macht zou sturen in jouw 2e chakra van relaties om zijn zin te krijgen. Dat zou heel goed succesvol kunnen zijn. Wanneer men geen chakra’s meer heeft, zullen deze vormen van gehechtheden niet meer gebeuren. We zullen overgaan naar een manier om van hart tot hart te verbinden met elkaar met wederzijds respect en eer.

Wat ik ook niet aangegeven heb is de pijnappelklier matrix patroonvorming welke deel uitmaakt van het chakra en kundalini systeem. George Kavassilas praat hierover als zijnde een deel van de synthetische DNA matrix. Dat klonk heel logisch voor mij. Wanneer iemand overschaduwd is door een valse realiteit, zou ons derde oog chakra niet een goede plek zijn als mikpunt? Wanneer ik een klant controleer op ET implantaten welke verwijderd moeten worden, komen ze vrij vaak tevoorschijn in het midden van het hoofd, vlakbij de pijnappelklier. Geen toeval hier. Dus we zien een duidelijke mogelijkheid dat ons DNA gemanipuleerd is, op meerdere manieren.

Ik beveel aan om jezelf te controleren na het verwijderen van je chakra/kundalini/pijnappelklier programmering. Laat iemand anders je op chakra’s controleren met hun handen of een pendel. Dit is moeilijk om bij jezelf te controleren (dat is echt zo.. Ik was overtuigd qua gevoel dat de chakra’s weg waren, maar toen Carla bij mij controleerde zaten ze er nog). Jij of iemand anders kan de kundalini controleren, welke beter te doen is bij jouzelf. Zie je ruggengraat voor je en kijk of er nog iets zit. De 2 zij kanalen, de Ida en pingala, zullen hoogstwaarschijnlijk weg zijn, maar er kan wat achtergebleven zijn van het centrale kanaal, de sushumna. Wat je simpelweg doet is erin reiken en eruit trekken, bedank het en breng het in je hart/ziel essentie om te laten verbranden. Om de pijnappelklier te controleren, visualiseer het recht voor je en kijk of voor enig overblijvend patroonvorming of grid werk is welke er nog omheen kan zitten. Je kunt hetzelfde proces doen als bij de kundalini.

Zie Carla’s artikel Chakra extras

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s