Luminous Energy Field

Dit is een vertaling van Carla’s artikel Valley of the Kings

Op zaterdagochtend 8 december bezocht onze groep de Vallei der Koningen in Egypte. Toen we naar de eerste graftombe liepen welke we bezochten, dat van Ramses IV, ging ik in mijn stroom van bewustzijn en liet mijn gedachten stromen. Ik was daar al eens geweest en was nogal bewust van de thema’s van de kunst op de muren van de grafkamers. Daarop afgebeeld zijn de oude Egyptische goden, begrafenis optochten, ceremoniële scènes van het eren van de overledenen en voedingsgewassen en dieren om de farao te voeden als hij in het hiernamaals is. De tombes waren ook gevuld met kostbare goederen welke jaren geleden zijn geplunderd.

Valley_of_Queens

Het “aha” moment raakte mij dat al deze praktijken, in feite de praktijken van alle religies, zijn ontworpen om de ziel van de overledene in het wiel van reïncarnatie te houden. Dit triggerde het eerste proces waar ik doorheen ging. Toen we door de droge en stoffige vallei liepen naar de tombe van Ramses IV, voelde ik de huid van mijn Luminous Energie Field oplichten en daarna in honderden stukjes breken. Het maakte het geluid als van brekend glas. De vele stukjes gingen buitenwaarts alsof een explosie had plaatsgevonden. Op een bepaald punt stopte hun buitenwaartse beweging en snelde terug in mijn hart/ziel essentie (hartkern) om geabsorbeerd te worden in mijn 5D dimensionale energie veld. Wow. Dat was een verrassing.

Een korte uitleg is nodig voordat ik doorga. Iedereen is geboren met een Luminous Energy Field of LEF (afgekort). Het is een ei vormige container van energie welke het lichaam omsluit ter grootte van ongeveer 30 tot 60 centimeter. De LEF heeft een huid welke de grens is tussen iemands 4D dimensionale veld en hun 5D dimensionale veld. Dit hangt samen met George Kavassilas ‘Great Void’. Binnen in deze huid, hebben wij allemaal een etherisch lichaam, wat de blauwdruk is voor de fysieke vorm, een emotioneel lichaam en een geestelijk lichaam. Dit zijn allen 4 dimensionale constructies.Nadat het breken en oplossen van mijn LEF gebeurde, realiseerde ik mij dat onze LEF past in de matrix patroonvorming omdat het ook ontworpen is om ons gevangen te houden en blijft ons terug komen naar de vierde dimensie na overlijden als we niet genoeg ontsnappingssnelheid hebben gegenereerd om door de huid heen te prikken. Dus die van mij is nu weg, als bevestigd tijdens testen door de launchers. Ik heb nog steeds de etherische, emotionele en geestelijke lichamen, maar nu, in plaats van dat deze lichamen gevangen zitten in een huid, verspreiden zij voorzichtig buitenwaarts en lossen op in de vijfde dimensie. Zij zijn vrij.

Als aansluiting in de cyclus van reïncarnatie, werd ik ook bewust van het feit dat ik elke keer na een ervaring van een vorig leven hier een stuk van mezelf achterliet. Wat houdt dit in? Het houdt in dat een persoon een stuk van hunzelf verliezen en hun vitale energie, elke keer als zij terugkomen in een fysiek lichaam. De val zet door om meer beperkt te worden en hun originele niveau van ontsnappingssnelheid blijft naar beneden gaan. Dit is tegenovergesteld aan wat vele tradities hebben geleerd, dat we hier komen met een lage vibratie en door het zuiveren van ons zelf, we genoeg positieve energie opbouwen om aan het wiel van reïncarnatie te ontsnappen. In andere woorden, eindelijk slagen wij van het aarde systeem. Als we onder het gezag van het matrix (systeem) zijn, waarom zou een systeem goed voor ons zijn om te evalueren en door te gaan? Blijkbaar is dat het niet. De enige remedie voor ons is om de matrix patroonvorming op te heffen zodat we in de vijfde dimensie kunnen gaan en verder na ons overlijden.

Toen we door de tombe van Ramses IV gingen en er weer uit, eiste ik dat alle stukjes van mij welke ik had achtergelaten in vorige levens om terug te komen. Zij kwamen als een stroom vuurvliegjes in mijn hart kern. De donkere en lichte kwamen beiden terug. De schaduw stukjes transmuteerden zodra zij mijn diepe hart gebied in gingen. Integratie en balans volgden in de tombe van Seti II. Wat een lieve energie vonden we daar.

Toen we weggingen bij de Vallei der Koningen, dacht ik aan wat er net gebeurt was. Aangezien wij de microkosmos zijn van de grotere macrokosmos van ons eigen wezen, vermoed ik dat het terugkomen proces herhaald zal worden op steeds hogere levels als wij in hoogte vibreren en deze levels integreren.

Je hoeft niet te wachten om in een heilige plek te zijn om aan het opschonen en transmuteren te werken welke ik net omschreven heb. Creëer je eigen heilige plek en kom in een andere staat. Vergroot je hart/ziel essentie (hartkern) en contacteer een hoger aspect van jezelf. Vraag dan dat de huid van je LEF opgelost wordt en vraag dat alle aspecten van jezelf welke je in vorige levens achtergelaten hebt terug naar jou komen. Je kunt dit ook dagelijks vragen, dat dit proces gebeurt als de tijd rijp is. Let goed op de signalen gedurende een dag en sta de veranderingen toe.

Opmerking van Mirjam: Voor mijn gevoel halen we niet alleen achtergelaten delen van ons zelf terug van vorige levens, maar ook van ons huidige leven. Ik vraag mijn hogere (diepere) zelf waarheen ik terug kan gaan in mijn leven om de energie welke ik van mezelf achtergelaten heb terug te krijgen. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je je ooit in een situatie bevond welke niet fijn was (je was misschien gekwetst) of je hebt jezelf aan iemand gegeven en wil niet meer ‘gebonden’ zijn aan diegene en je daar energetisch heen kan en de energie kan ophelderen om het stukje van jezelf tot je hart essentie nemen om in op te laten lossen, de pijn.. of de energie welke je van jezelf weggeven hebt terug te nemen. Ons doel is om weer compleet te zijn. Volg je gevoel hierin en vraag je diepere zelf om hulp.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s