Pijnappelklier, DNA en vervormingen (opschonen)

In onze pijnappelklier zit de hoofdstreng van het DNA.  Vanuit deze plek hebben we toegang tot al onze genetische geërfde patronen. George Kavassilas heeft gezegd dat de pijnappelklier eigenlijk een bio energetische implantaat is welke eons terug gecreëerd is. Ik heb geen idee hoe lang geleden. Ter aanvulling hierop, geloof ik dat het DNA een structuur drager is voor ingebrachte vervormingen en mutaties en dit doorgegeven wordt via familie banden. We hebben natuurlijk ook positieve mogelijkheden welke we erven, maar deze blijken van een hogere bron af te komen.

Ik heb een vooruitblik van een toekomst gezien, waarin de dubbele helix van de hoofd streng van het DNA in de pijnappelklier zou beginnen met het in elkaar draaien in zichzelf, steeds sneller roterend, totdat het één streng zou worden. Deze streng zou blijven doorgaan met het in elkaar draaien om een bal te worden van goddelijk licht. Wanneer dat gebeurt, wordt de structuur van het DNA overstegen en zal niet meer blijven bestaan. We zouden dan voorbij het punt zijn van enige pogingen van inmenging of vervorming. Yeah!!!

Voordat je begint met het proces van het opschonen, zorg er dan eerst voor dat je je chakra’s hebt verwijderd. Hier is het proces van het opschonen. Het werkt het beste in een rustige omgeving om het proces goed onder de knie te krijgen, Daarna kun je het doen onder minder gunstige omstandigheden. Ga rustig zitten en grond jezelf. Je kunt een specifiek thema kiezen waarvan je vermoedt dat dit geërfd is, ga door het proces heen en zie wat er boven komt of bestraal je pijnappelklier met je eigen energie en ga ervan uit dat het geschikte thema behandeld is.

Vergroot daarna je hartkern (haal de energie uit je hartkern als een bal van energie en laat deze bal zo groot worden als je lichaam en er helemaal omheen, zo’n 60 centimeter) en hou dit in een vergrootte staat. Plaats de palm van een van je handen direct op je voorhoofd. Laat de energie van je hartkern stromen door je arm en uit de palm van je hand. Bestraal je pijnappelklier, welke ligt in het midden van je hoofd, met deze laser straal van sterke energie. Hou dit vast voor zolang je kunt. Je kunt opmerken dat deze straal van energie teruggaat in de tijd langs je DNA lijn terwijl het alles op het pad onderweg opschoont. Als je geen thema selecteert voordat je aan de oefening begint, kan het thema welke je diepere zelf gekozen heeft kenbaar gemaakt worden. Jouw straal van 5D dimensionale hart/ziel energie zal naar de vervorming gaan en dit opschonen voordat het terugkomt uit je voorhoofd.

pijnappelklierblog

Blijf even zitten na het proces, aangezien je net in een andere staat van bewustzijn bent geweest. Grond desnoods nog een keer. Twee uur na mijn pijnappelklier opschoningsproces, voelde ik me nog wat goofy. Het thema welke ik koos om op te schonen had te maken met het gescheiden zijn van anderen en ook het intern gescheiden zijn. De buitenkant spiegelt de binnenkant. Terwijl ik de stroom van mijn hartkern energie vasthield en het terug volgde langs de genetische lijn, zag ik dat de separatie van origine een door anderen bedachte scheiden en verover strategie was. Scheidt ons van elkaar en scheidt ons van onze innerlijke verbinding en begeleiding. Dit is ook een veel voorkomend thema onder mijn cliënten en ook onder de mensheid.

Ik raad aan om dit proces zo nu en dan te doen, maar overdrijf het niet. Je diepere zelf vertelt je wanneer het weer tijd is om het proces weer te doen. Onthoud dat je toewerkt naar een staat van opschoning van je DNA, welke zal leiden tot het overstijgen van je DNA.

Zie ook Carla’s artikel Clearing your pinealgland

Opmerking van Mirjam: ik heb dit opschoningsproces ook gedaan. De eerste keer voelde heftig. Het is maar goed dat ik op een stoel zat. Het separatie thema wat Carla in haar artikel benoemd zal ik binnenkort als thema kiezen om op te schonen. De eerste keer heb ik eigenlijk zonder thema mijn pijnappelklier bestraald met mijn energie. Een keer daarna heb ik aan mijn diepere zelf gevraagd om de vervormingen welke er zitten op te schonen. Mijn gevoel is dat dit in meerdere fases moet. Rondom je pijnappelklier zitten vaak ET implantaten, deze kun je ook via je diepere zelf laten weghalen. Wel eerst gronden en de energie van je hartkern vergroten, in je 5D energieveld worden de implantaten opgelost. 

Advertenties

One thought on “Pijnappelklier, DNA en vervormingen (opschonen)

 1. Geneviève Etienne schreef:

  ik twijfel er niet aan dat onze DZ ons bij alles kan steunen en begeleiden maar ik denk dat vooral onze INTENTIE het proces in gang zet en dat onze manifesteerkracht dus sterker is dan we vermoeden met een intentie vanuit hartkern zoals Carla en jij hebben gedaan.
  Ik heb ook het een en ander werk te verrichten met mijn pijnappelklier, ware het niet dat ik genoeg tijd alleen moet plannen om het proces in alle rust te laten verlopen.
  De eerste keer liet ik het ook aan DZ over en deed het liggend in bed vóór het slapen voor het geval ik knock out zou zijn zoals George Kavassilas die 4 uur buiten westen raakte en heb daarna diep geslapen.
  Ik heb binnenkort een aantal geërfde genetische ziektes en andere thema’s op te lossen. Geen idee wat ik ervan kan verwachten. Het hangt dus ook af van wat DZ vindt dat goed voor mij is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s