Alternatieve realiteiten

In dit artikel beschrijft Carla een ervaring met een cliënt van haar tijdens een Quantum Sphere Healing sessie:

Uiteraard is de identiteit van de cliënt beschermd en zal ik alleen een klein gedeelte beschrijven van wat er gebeurde tijdens de sessie met haar. Haar intentie was om de losse eindjes aan elkaar te knopen van haar interacties met een vrij bekende spirituele groep. Ze was betrokken bij deze groep in de jaren 90 en had geen goede afloop. Er waren wat problemen welke haar leven nu nog beïnvloed.

Het eerste interessante energetische wat tevoorschijn kwam was tijdens het opschonen van haar pijnappelklier. Onze pijnappelklier bevat al onze genetische patroonvormingen welke we geërfd hebben en daaraan toevoegde vervormingen welke in de lijn van onze voorouders zijn gebracht. In dit geval kon ik zien dat de cliënt een aantal “aanhechtingen” had in haar pijnappelklier. Deze zagen eruit als kleine ballonnen welke in haar hoofd rondzweefden en verbonden waren met haar pijnappelklier via kleine draden. Ik keek in de binnenkant van deze ballonnen om te zien wat daar zat en in dit geval waren dit allemaal mensen welke bij haar voormalige spirituele groep hoorden.

Terwijl het opschoningsproces vorderde, kwam ik terecht in een droomachtige staat wat heel ongebruikelijk is voor mij. Ik vermoedde dat er ook wat mind control betrokken was binnen deze groep. Toen de pijnappelklier was opgeschoond, waren de aanhechtingen opgelost/verdwenen. Wat werkelijk interessant was, toen de aanhechtingen opgelost waren, ik mij begon te verbinden met de vele alternatieve aspecten van elk individu welke aan haar gehecht zaten. Ik had ook het gevoel dat zij sommige van deze mensen nooit persoonlijk heeft ontmoet, maar zij aan haar “gehecht” raakten via haar werk met andere individuen in deze groep. Het geheel voelde wat onwerkelijk toen ik het opschoningsproces bekeek.

Hoe zouden deze aanhechtingen ontstaan? We moeten onthouden dat dit alles gebeurt door afspraken, en dit als plan geformuleerd is voor onze geboorte. Dit is oftewel een ongebruikelijke zaak van zware verwikkelingen/hechtingen op vele niveaus van realiteit of zullen er meer van dit soort zaken tevoorschijn komen in mijn heling praktijk.

Een ander belangrijk deel van de QSH betreft een Quantum Retrieval. Mijn cliënts Hogere Zelf kwam binnen in de synthetische realiteit van haar voormalige groep. Heel interessant!! Terwijl ik haar Hogere Zelf achtervolgde, bevond ik mij wederom in een droomachtige staat. Het voelde hier heel licht en plezierig aan de oppervlakte, maar de kern van de duisternis en verval daaronder was erg duidelijk voor mij. Erg eng. Toen merkte ik op dat haar Hogere Zelf was begonnen met het terughalen van meerdere van haar aspecten. Normaal gesproken heeft het Hogere Zelf maar 1 aspect terug te halen. In dit geval waren het er meerdere.

Met zowel het verwijderen van de aanhechtingen als de Quantum Retrieval had ik te maken met aspecten van mijn cliënt en van de andere personen welke bestonden in parallelle realiteiten of alternatieve tijdlijnen. Starfire Tor noemt het mede bestaande tijdlijnen. We hebben waarschijnlijk vele aspecten, die andere levens leiden, samen met het leven welke onze huidige focus is hier op aarde.

Dit is de sleutel. Onze focus is hier tijdens deze tijd van transitie, evolutie en de mogelijkheid om autonomie en vrijheid te bereiken. Het is de tijd van Her-In-nering. George Kavassilas Our Journey Home heeft gezegd dat door het shiften/transformeren hier, wij al onze aspecten zullen beïnvloeden welke bestaan in andere realiteiten. Dit betekent niet dat we achterover moeten gaan zitten en wachten op onze shift om de andere aspecten te beïnvloeden. Je kunt via intentie al je andere aspecten/delen terugbrengen van waar zij zich ook bevinden. Een goed moment om dit te doen is voordat je in slaap valt, in de natuur wandelt of in een meditatieve staat bent. Je zult merken dat jouw aspecten terug zullen stromen in je hart kern (essentie). Zij zullen hun energetische giften meebrengen en je zult je meer compleet en krachtiger voelen elke keer dat dit gebeurd. Bekijk het op deze manier. Zij zullen alle acties hier op planeet Aarde meemaken in plaats van dat zij aan de zijlijn wachten om gevraagd te worden om te spelen!

Zie ook Carla’s artikel Alternate realities

Opmerking van Mirjam:

Het terughalen van je andere aspecten kun je als volgt doen:

Ik heb dit gedaan terwijl ik bijna in slaap viel (je hersenen zijn dan in een andere staat). Of terwijl ik luisterde naar Theta golven Theta en zette de intentie om mijn aspecten terug te laten komen naar mijn hart kern (hart/ziel essentie). Ik zie het niet zoals Carla hen zag, als vuurvliegjes, maar ik voelde hen wel in mijn hart kern komen en ik voel me ook meer compleet. Ik voel dat dit voor mijzelf een herhaaldelijk proces is om dit te doen. Zo heb ik het trouwens ook een keer gedaan terwijl ik gegrond was/verbonden met de kern van de Aarde en mijn hart/ziel essentie had vergroot. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s