Stargate Milky Way (Melkweg)

De deelnemers van de Starlines en Starlines II lessen (Monroe Institute) zijn begeleid naar locaties boven, rond, naar, in en door de stargate (sterrenpoort) welke in het midden van onze Melkweg sterrenstelsel is. Dit is een stapsgewijs proces. Elke keer als ik (Carla) een bepaald level bereik en de ervaring op dat level integreer, kan ik de volgende keer verder gaan.

image

Het centrum van ons sterrenstelsel blijkt een zwart gat te zijn wat al het licht en materie opzuigt zoals water naar een afvoerputje draait/loopt. Wetenschappers hebben ook stromen van energie opgespoord welke direct vanuit de kern uitgespuwd wordt aan beide kanten. Wat ervaren wordt wanneer  iemands bewustzijn op hogere levels daarheen reist, is een komen en gaan van energie in deze rechte stromen en niet veel van het trekken van het zwarte gat. De galactische kern is ook een stargate welke 2 verschillende dimensionale frequenties verbindt.

George Kavassilas en Barbara Hand Clow zeggen dat deze stargate zich op een 9D dimensionaal level bevindt en vandaar uit kwamen wij als individueel bewustzijn ons huidige arena van ervaringen binnen. Wanneer het tijd is om naar “huis” te gaan (klaar zijn met al onze ervaringen hier), gaan we weer door die stargate, komen uit aan de andere kant en gaan door met onze reis terug naar de schepper van dit universum.

Hier is de samenvatting van al mijn ervaringen in die stargate. Ik ervoer de kern van ons sterrenstelsel als een zeer drukke plek. Eenmaal daarbinnen leek de ruimte eindeloos. Er zijn overal kleinere portalen en wormgaten welke energie en subatomaire deeltjes naar binnen en buiten brengt. Deze energie bevat kennis en informatie. Ik ben er niet zeker van, maar deze portalen en wormgaten verbinden zich waarschijnlijk met andere sterrenstelsels in ons universum en wellicht zelfs met andere universa.

Dit alles herinnert mij aan een groot scheikundig lab. De meester scheikundige is de schepper van dit universum (van licht) en wij als mensheid zijn het eindproduct van ‘zijn/haar’ creatieve impulsen. Het einddoel voor de schepper is om van zijn/haar creatie te leren en te ontwikkelen. Ik geloof ook dat wij op een keerpunt zijn van onze ervaringen hier en begonnen zijn met het terugkeer proces naar deze schepper.

Wat hier interessant aan is, is iets wat ik ervaren heb verschillende keren op verschillende manieren, zowel op The Monroe Institute en tijdens onze lokale maandelijkse lanceringen. Als we door deze stargate gaan en aan de andere kant door reizen richting de schepper, nemen we onze kennis en informatie niet in zijn totaliteit mee. Wat er mede gebeurt in de  scheikundige stargate lab, is het oogsten van onze informatie en het reinigen en neutraliseren van ons energieveld zodat wij vrijwel homogeen en van dezelfde vibratie zijn als we aan de andere kant eruit komen. Ik kan de reden hiervoor niet verklaren, want je zou denken dat wat wij bij ons dragen natuurlijkerwijze met ons terug gaat naar de schepper, maar dat wezen heeft die informatie niet nodig of verkrijgt het via een andere weg.

George K. zegt dat op dit 9D dimensionale level, als we eenmaal beslissen om onze reis door de dimensies van ervaringen te doen, wij een universele licht zaad krijgen geïmplanteerd door de schepper van dit universum. Dit zaadje van universeel bewustzijn is iets wat wij dragen tijdens onze ervaringen vanaf dat punt en dient om ons verder te brengen naar de totaliteit van de universele creatieve vibratie. George noemt deze dimensie ook de “nursery of souls” (kraamkamer van de zielen). Misschien voordat we weg gaan door de andere kant van de galactische kern onderweg naar huis, wordt dit zaad geoogst als een volgroeide plant met alle kennis welke het bevat.

GK Universal Model

Er is ook een wezen welke zichzelf Logos noemt en zweeft boven het punt waar de energie vanuit de stargate komt en naar ons zonnestelsel gaat. Zijn taak is om deze energie te monitoren en te moduleren. Ik vroeg de Logos om uit te leggen hoe deze energie, welke uit de galactische kern komt en naar beneden gaat door de serpent rope naar ons zonnestelsel, onze transitie en transformatie bevordert. Hij zei dat deze energie speciaal geformuleerd is om onze atomen te prikkelen welke de materie vormen in onze lichamen, om de deeltjes van zware energie weg te gooien welke ons niet meer dienen. Dit is een delicate balans, want we zouden gewoonweg ontploffen als deze energetische stroom teveel zou worden opgevoerd. Cool!! Hebben we dit niet voelen gebeuren de afgelopen paar jaar? Hij zei ook dat het tijd is voor dit experiment om klaar te zijn hier en voor ons om door te gaan naar onze volgende ervaringen.

Op een meer persoonlijke noot, werd mij verteld dat ik een aspect van mezelf heb die de meester scheikundige in de galactische kern assisteert en dat dat aspect ook een alchemist is. Dus dat deel van mij welke ik achterliet, toen ik doorging in het naar beneden gaan qua vibratie  om hier te komen, heeft bijgedragen aan de vibrationele mix welke ik al die tijd al ontving. Die mix is speciaal voor mij hier gemaakt door de mij daar om mij te helpen bij mijn transformatie en we beiden gelijktijdig bestaan sinds de separatie van de galactische kern. Ik ben de schepper van de vibraties en ook de ontvanger, de alchemist en de begunstigde van de alchemie, dit alles tegelijkertijd.

Onthoud dat dit fenomeen niet uniek is maar voor iedereen geldt. We zijn allemaal afgescheiden van een aspect welke verblijft in de galactische kern en ons assisteert vanaf die plaats. Tegelijkertijd kijkt dat aspect van ons er naar uit naar de grote reunie wanneer we weer zullen samensmelten om door te reizen naar de schepper van dit universum van licht. Wat een feest zal dat zijn!!

Zie ook Carla’s artikel Stargate Milky Way

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s