Werken met je hartkern energie

We hebben allemaal een hartkern en deze zit vlak boven je organische hart (niet je hartchakra!) in het midden van je borst. Daarbinnen hebben we de verbinding met ons diepere zelf, ook hogere zelf genoemd en deze bevindt zich buiten de 3/4D matrix wereld en heeft onze levens hier op Aarde georkestreerd. Onze hartkern is eigenlijk onze stargate naar de diepere (hogere) dimensies.

Via de artikelen van Carla Fox carla fox blog weet ik nu hoe ik de energie van mijn hartkern kan vergroten en hoe ik daarmee kan werken. Veel mensen reageren vaak sceptisch op dit soort informatie en vragen zich af hoe je dit allemaal kan weten. Je kunt dit alleen weten door er zelf mee te verbinden en te werken, door je eigen ervaringen. Voor mij voelde het sowieso al goed, want ik werk al langere tijd samen met mijn hartkern/diepere zelf. Iedereen zal dit op zijn/haar eigen manier doen.

Om je hartkern energie te vergroten, kun je de energie naar buiten brengen vanuit je hartkern als een bal energie. Ik zie zelf trouwens niks als ik dit doe, ik probeer het te visualiseren.. maar ik voel het wel en eigenlijk is dat ook een vorm van zien. Tijdens een hart sessie met iemand die wel in beelden ziet, kon zij mijn gevoel (ik zie soms wel een beeld) zien in beelden en dit weer in woorden vertalen. Vervolgens maak je de bal energie zo groot als je borst, dan zo groot als je lichaam van top tot teen en vervolgens helemaal om je heen, zo’n 60 centimeter. Je kunt deze energie zo groot maken als je wilt.

Ik ben hier mee gaan oefenen. Hiermee heb ik eerst mijn chakra’s verwijderd en aan mijn Luminous Energy Field gewerkt. Je kunt ook met je vergrootte hartkern energie een intentie zetten en je energie ergens plaatsen. Ik heb dat al een aantal keer gedaan met positieve resultaten 🙂 ik zal hier twee mooie voorbeelden geven. Mijn jongste kind is pas geleden jarig geweest en wilde graag zijn verjaardag vieren in de ballenbak. Ik ben daar eerder geweest met kinderfeestjes en het is nu niet bepaald een rustgevende plek te noemen. Toen ik nog mijn chakra’s had, kwam alles veel harder binnen bij mij, zoals energie, emoties en geluiden. Op de dag van het feestje vergrootte ik mijn hartkern en plaatste het om, in en onder de ballenbak door. En zette de intentie dat het een rustig fijn feestje zou worden. Toen we daar aankwamen, was het bomvol, niet gek voor een woensdagmiddag. Er was veel lawaai, zoals te verwachten, maar het stoorde me niet zoals voorheen. Er was een jongetje bij die voor de tweede keer in zijn leven op een kinderfeestje kwam en het vorige feestje was volgens zijn moeder niet echt een succes. Zijn moeder was er ook nog even, maar haar zoontje begon te huilen en wilde absoluut niet blijven en ging weer met zijn moeder mee naar huis. Ze had mij dit van te voren al verteld en zei dat het weer zo kon gaan. Maar hij bleef gelukkig wel op het feestje van mijn zoon en had het reuze naar zijn zin, net als alle andere kinderen die er waren. In de ballenbak geven ze ook een mini disco en op een gegeven moment gingen de kinderen in een kring staan en mocht er een kind in het midden een dansje doen en ja hoor.. daar ging het jongetje even los midden in de kring, geweldig!! Dat deed mij echt goed om te zien.

believe

Een paar dagen later vierden we de verjaardag van mijn zoon nog thuis voor familie en vrienden en dat brengt normaal gesproken een hoop stress mee voor mij. Maar ik hield me rustig die dag, vergrootte weer mijn hartkern en bracht de energie om, in en door het huis heen met de intentie om met anderen vanuit mijn hart kern/essentie te verbinden en iedereen dat zou doen op wat voor manier dan ook. Het was een gezellige en rustige verjaardag, iedereen leek op zijn/haar gemak. Dat had ik eerder nog niet meegemaakt.. dan voelde ik een hoop stress, zat dan veelal in mijn mind en was de sfeer meestal gespannen, zoals ik het beleefde.

Je kunt voor heel veel dingen je hartkern energie vergroten en je intentie zetten, ook voor een gezondheidskwestie of een financiële kwestie. Ik ga het ook proberen als ik binnenkort naar de tandarts moet. En ga er nog dieper mee werken. Ik vergroot het ook elke avond voordat ik ga slapen, nadat ik gegrond ben met de kern van onze moeder planeet en breng het door heel het huis en eromheen en onderdoor, of door de hele straat heen en eigenlijk kun je het zo groot maken als de wereld groot is. Dit is je veld van 5D dimensionale energie en hoger.

Carla Fox (via Rise Multiversity) geeft op 24 oktober dit jaar een workshop “Tools for Transition” Part 2 over dit onderwerp, het vergroten van je hartkern energie Rise Multiversity Deze workshop is later nog te verkrijgen via MP3 download.

Geschreven door Mirjam

Advertenties

One thought on “Werken met je hartkern energie

  1. Geneviève Etienne schreef:

    Het is heel duidelijk uitgelegd. Bedankt Mirjam.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s