Essentie/Hartkern (extra info)

Indien je het eerste artikel over onze essentie niet gelezen hebt, raad ik je aan dit te doen voordat je het artikel verder leest.

Als oefening om een reis door het Quantum veld via de  SAM™ technologie te maken, koos Carla ervoor om meer over haar hartkern/essentie te weten te komen. Hier volgt meer over haar ervaringen:

Toen ik in mijn lichaam reisde om mijn hartkern te vinden, realiseerde ik mij dat het werkelijk in het midden van het lichaam zit tussen de ruggengraat en het borstbeen in, niet verankerd aan de ruggengraat, zoals een chakra wel zou zijn.

Het centrum van de hartkern/torus is een multidimensionaal portaal. Natuurlijk!, dacht ik. Als wij de microkosmos van de macrokosmos zijn van onze Planeet, Zon en Melkweg Sterrenstelsel, dan is het aannemelijk dat wij net als hen dat portaal ook hebben in onze hartkern. Sinds jaren weet ik dat men zeer snel kan reizen van ster tot ster of van planeet tot sterrenstelsel via deze multidimensionale snelweg, maar vermoedde dat een mens dit alleen kon doen door het reizen naar de kern van de Aarde en allereerst haar portaal door te gaan. Nu weet ik dat dit een onnodige stap is. Maar hoe gebruiken we onze eigen ingebouwde portaal? Dat is de vraag.

Na verder verwijderd te zijn van mijn lichaam kon ik zien hoe de vergrootte hartkern eruit ziet. De goud/witte energie van de hartkern is het sterkst in het centrum, en vervaagt geleidelijk als de hartkern vergroot wordt. De “huid” van deze bubbel is altijd zichtbaar, ongeacht hoe vergroot het wordt.

Mijn intentie was om alleen de energie structuur van de vergrootte hart kern te zien en niet de fysieke structuur van het lichaam. Toen ik nog verder ging, zag ik een universum van miljoenen zwevende orbs, net als dit universum. Bijna als bolvormige kwallen drijvende in een lichtelijk glinsterende zee. Dit waren de hoger dimensionale energie velden van de planeten, sterren en sterrenstelsels. Het was zeer hypnotisch.

Toen ik de focus terug naar mijn lichaam bracht, kon ik alle subatomaire deeltjes zien en voelen welke snel roteerden door mijn eigen hartkern energie veld voordat het  terug begon te gaan naar een kleiner formaat, zoals onze velden uiteindelijk allemaal doen. Was het mijn fantasie, of voelde het of mijn lichaam aan het oplossen was?

Voor mijn gevoel is dat dit ‘oplossen’, is hoe ascentie eruit zal zien en voelen. Velen noemen dit proces nu “incensie”, want het is strikt genomen een “inside job”! Kun je je voorstellen wat er zal gebeuren als je fysieke lichaam en al jouw 4D energie lichamen al ronddraaiend in het portaal gaan in het midden van jouw hartkern en gewoon zal verdwijnen? Bijna alsof je borst in zichzelf zakt. Moeilijk om je voor te stellen, is het niet? We zullen het pas weten wanneer het gebeurt, maar als we incenderen, komen we niet meer terug om het na te vertellen. Misschien verdwijnt je buurman op een dag voor je ogen. En misschien volg je hem daarna ook!

Zie ook Carla’s artikel More Core Essence

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s