Hoe de maan ons beïnvloedt en de onderdrukking van de vrouwelijke energie

Ik zag van de week een filmpje waarin George Kavassilas (zijn site Ourjourneyhome.com.au en iaminfinite.love) en Michelle Slayter zeer waardevolle authentieke informatie delen. Ik zal de link naar het gesprek onderaan het artikel zetten en ik zal de informatie van dit gesprek in een artikel hieronder samenvatten: ik (Mirjam) heb mijn opmerkingen erbij geschreven..

Mannen kunnen pas weer echt een man zijn door zich zelf weer te leren kennen, wie zij van binnen zijn en van zichzelf te leren houden. Van binnen (in je hartkern) zit namelijk ook de vrouwelijke energie waar mannen zich mee kunnen verbinden, ieder mens  heeft een mannelijke en vrouwelijke energie. We zijn het zaadje van het Universum (zoals het zaadje welke uitgroeit tot een boom, het heeft alles in zich).

Onze Moeder planeet heeft een vrouwelijke energie. Onze (vader) Zon een mannelijke energie. Alle planeten hebben een eigen energie/ziel. Moeder Aarde is (in de vorm van een planeet) de gecomprimeerde versie van de vrouwelijke energie van ons Universum, onze Zon de mannelijke. Wij zijn ook de gecomprimeerde versie van onze complete ziel/essentie. We hebben het hele Universum in ons zitten.

Hier nog een link naar een uitgebreid artikel over de maan (van Indigo Revolution) De waarheid over de Maan

De maan (haar ziel) is afkomstig van de Pleiaden (zij is 1 van de 7 zusters). De Maan had haar eigen eco systeem en was vol leven met bossen en water en het zaaide leven op planeten door het Universum. Ook zaaide zij leven op onze planeet Aarde. Een kosmische macht kwam erachter wat het deed en waren geïnteresseerd in de genetica, levenskracht. Er ontstond een gevecht om de Maan te veroveren en de Pleiadiërs kwamen om de Maan en de Aarde te helpen, maar verloren de Maan in de strijd aan de kosmische groep. De kosmische groep (ook bekend als de krachten van beperking) verkreeg zo de informatie (genetische codes) over het  leven en konden zo onze moeder planeet en ons mensen onderdrukken en manipuleren. Ze haalden de kristallen eruit welke in de maan zaten en haalden zo de levensenergie uit het maanlichaam en brachten de maan in een baan om Mars. Het vrouwelijke wezen welke de Maan was (bezielde) trok ook de levensenergie mee met haar terug naar de Pleiaden. De maan was nu een levenloos object geworden. De kosmische groep bouwden de maan om als satelliet en brachten silica aan op de oppervlakte van de maan welke het zonlicht weerkaatst. Silica zit namelijk ook in ons lichaam, het is o.a. de structuur voor onze botten. En silica zit heel toevallig ook in onze computers. Ze gebruiken silica als een energetische communicatie/verbinding en zo kunnen ze ons manipuleren via onze mind en lichaam. Daarna brachten ze de maan in een speciale baan rondom de Aarde. De maan draait om zijn eigen as. Zo zien we altijd alleen maar 1 kant van de maan gezien van alle kanten op Aarde. (Waarom zien we nooit de andere/donkere kant van de maan?). De baan van de maan is circulair, niet elliptisch.  Het past precies in de vorm van de Zon gezien vanaf de Aarde als er een eclips is, hoe groot is zo’n kans wetenschappelijk gezien op zo’n grote afstand??

image

Het komt altijd op precies dezelfde plek terug na zijn maandelijkse rondje om de Aarde. De menstruatiecyclus was een euforische ervaring voordat de maan in de baan om de Aarde gebracht werd. Om onze realiteit te kapen en controleren, wisten ze hoe ze de vrouwelijke energie konden onderdrukken (onze planeet is vrouwelijk). De menstruatiecyclus werd afgestemd op de maan. Daarom is de menstruatie een pijnlijke ervaring geworden, net als een bevalling. Ik denk ook aan de stemmingswisselingen in de dagen voor de menstruatie begint. De maan trekt aan het water van de Aarde (eb en vloed) en in ons lichaam. Het veroorzaakt emotionele schommelingen. De vrouwen ondervinden veel meer last van de beïnvloeding van de maan dan mannen. Mannen ondervinden het ook via hun mind en via het water in hun lichaam. Er zijn ook mannen die al meer verbonden zijn met hun vrouwelijke kant en energie. Vrouwen die maan ceremonies houden, geven eigenlijk hun energie weg aan de “god” entiteit waaronder de krachten van beperking werken.

Als een man met zijn vrouwelijke kant/energie in verbinding komt, kan hij de vrouw veel beter begrijpen waar zij dagelijks doorheen gaat qua emoties en kunnen zich meer inleven. De vrouw kan met haar mannelijke energie verbinden en zo de mannen beter begrijpen. De mannelijke en vrouwelijke energieën moeten weer in balans komen. Vrouwen moeten zich weer met hun essentie verbinden (mannen ook) en met de essentie van Moeder Aarde. Om vrouwen en mannen hun innerlijke kracht weer terug te laten krijgen. Moeder Aarde moest zich opofferen voor ons om hier te kunnen incarneren. Die tijd van opoffering is voorbij. Geen (vanuit mind gebaseerd) reactief leven meer leiden en geen opoffering meer van jezelf om anderen te plezieren. Je hoeft niet meer te lijden om een leven in service aan anderen te leven. Zo waren we geconditioneerd. Wat in jezelf zit mag je nu naar buiten brengen en zo een authentiek leven te kunnen leiden. Niet de wil van een ander leven. Zowel in relaties als op werkplekken. Vrouwen zijn ook vaak nog ondergewaardeerd op werkgebied. Als je van binnenuit verandert, verandert ook je uiterlijke leven. Eerst weer van jezelf leren houden. Als iemand wil dat je moet zijn volgens hun verwachtingen en jij wil dat niet, kun je zeggen ‘ik kan niet diegene zijn die jij wilt dat ik ben’. Dat werkt heel krachtig. En nee leren zeggen. Hou weer van jezelf, van binnen, in essentie, en zorg goed voor jezelf, ook in uiterlijke verzorging. Breng dat wat jij van binnen voelt, weet en bent naar buiten in de wereld, je hebt deze wereld zoveel moois te bieden. Je ziel expressie is je werkelijke heling. Als tip voor de vrouwen: als je ook last heb van stemmingswisselingen voor de menstruatie komt, verbind je dan (vaker per dag) met je hartkern/essentie,  grond jezelf met de essentie van moeder Aarde en vergroot je hartkern energie, zo kom je meer in balans en voel je je een stuk rustiger.

31 mrt 2016: Ik zag een mooi geschreven artikel vandaag van Dore (Bewust Verbinden) welke ook gaat over de onderdrukking van de vrouwelijke energie, een aanrader om te lezen!! De onderdrukking van de vrouwelijke energie

Hier is de link naar het gesprek tussen George en Michelle

Challenging All Beliefs

Advertenties

2 thoughts on “Hoe de maan ons beïnvloedt en de onderdrukking van de vrouwelijke energie

 1. Richard schreef:

  Mirjam, mooi geschreven stuk. Ik ben geïnteresseerd in de wijze hoe die manipulaties tegen te gaan, door o.a. verwijderen van chakra’s etc. Op het internet vind ik daar niet zo heel veel van terug, behalve deze site en enkele anderen 🙂

  Dank voor je informatie via deze site.

  Like

 2. Mirjam schreef:

  Bedankt voor je reactie Richard. We worden op verschillende manieren gemanipuleerd, waarbij het meeste via onze mind (en pijnappelklier). Onze mind dienen we uit de Matrix te pluggen en ons weer te gaan verbinden met onze essentie, wie wij in wezen zijn. Via de chakra’s worden we ook gemanipuleerd. In het artikel https://terugnaarjeessentie.com/2015/10/18/strijd-tussen-mind-en-hart/ staat het samengevat uitgelegd en ook met links (in het blauw geschreven) naar artikelen hoe je de chakra’s kunt verwijderen, etc. Mocht je nog vragen hebben, kun je mij mailen op starchild74@live.nl
  Groetjes, Mirjam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s