Deze wereld gezien vanuit mind en hart

Afgelopen dagen heb ik bij mezelf en anderen weer eens bemerkt hoe verschillend men de wereld ziet en ervaart. Je kunt het voornamelijk vanuit je mind zien/ervaren of met je hart/essentie. De aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdag 13 november heeft veel stof doen opwaaien in een groot deel van de wereld. Toen ik het eerste bericht hoorde, wist ik al direct dat dit een vooropgezet plan is, uitgevoerd door de elite/kabal of hoe je het wilt noemen.  Er wordt voor mijn gevoel duidelijk één groep weggezet als duister en terroristisch.. de moslims, de “vluchtelingen”. Al jarenlang, sinds ik mij het kan herinneren, wordt er al ingespeeld op gevoelens/minds van mensen om de moslims in een zwart daglicht te zetten. Hoe vaak ik wel niet gehoord heb van mensen dat ze zeggen dat islam de wereld gaat overnemen. Hoeveel ophef er was over de komst van moskeeën en moslims die hier komen en het werk van mensen hier in Nederland komen inpikken.

Ik ervoer een gevoel van walging opkomen toen ik het nieuws hoorde.  Ik dacht al direct aan IS(IS) die hierachter zou zitten. IS wordt neergezet als een islamitische terreur organisatie, maar men ziet niet wie er werkelijk achter IS zitten. Er wordt door de media, die ook weer beheerd worden door dezelfde elite/kabal, flink op de minds van mensen ingewerkt, veel herhaling van woorden en gebeurtenissen met wederom een gevonden paspoort (ik denk aan 9/11) van jawel… een “gevluchte terrorist” uit Syrië. Die via Griekenland dus verder gereisd is om met anderen deze aanslagen in Parijs te plegen. Ik besprak dit de volgende dag met mijn partner. Die ziet dit alles nog ‘anders’ dan ik en dat is prima. Ik stelde hem vragen zoals ‘Worden alle vluchtelingen dan geregistreerd die aankomen in Griekenland’? Want ik heb ook beelden gezien en verhalen gelezen dat als de vluchtelingen uit Syrië aankwamen in Griekenland, zij niemand zagen. Er waren soms of vaak mensen die vrijwillig op de plek aanwezig waren waar de vluchtelingen aankwamen in Griekenland, om de  vluchtelingen van eten, drinken en bepaalde spullen te voorzien, zoals luiers etc. Hoe ‘toevallig’ is het, dat er juist een blijkbaar heel paspoort wordt gevonden in de buurt van een dode terrorist, waarvan al vrij snel duidelijk was voor de media, om te vermelden dat het hier ging om een terrorist (moslim) die met een groep vluchtelingen uit Syrië was meegekomen en zo was doorgereisd. Voor mij was het allemaal snel vrij duidelijk, omdat ik het al meerdere keren gezien heb hoe men steeds op een soort gelijke wijze handelt qua aanslagen. En steeds maar weer dezelfde groep de schuld krijgen. Hoe toevallig is het, dat deze vluchtelingen, waarvan het overgrote deel  mensen zijn die uit hun land zijn weggejaagd, door oorlog welke uitgevoerd en geregisseerd zijn door wederom de elite/kabal (ook Saturnus cult genoemd) en zij naar Europa komen waar veel ophef over is in Europa, wederom zo gebracht door de media, verdeel en heers strategie. En dan ‘toevallig’ in deze stroom vluchtelingen dus moslim terrorist(en) zaten en aanslagen plegen in Europa. Want dit zal voor mijn gevoel niet alleen bij Parijs blijven. Dezelfde elite die zo geschokt reageerden op de aanslagen, hoe hypocriet!!!

georgecarlinquote1Er worden in de minds van mensen dus beelden geplaatst van een groep die maar weggezet blijven worden als terroristen vanuit een bepaald geloof gezien (in dit geval overduidelijk islam), door herhaling van deze woorden ervaren mensen dit vanuit hun mind dat moslims die vluchten dus terroristen zijn, gelukszoekers, dat woord heb ik ook nog van iemand gehoord. Want vluchtelingen kochten een iphone in Griekenland of zo.. Als je een vluchteling bent, ben je dan ook al een armoedzaaier? Er wordt angst gezaaid bij mensen, met deze aanslagen en de stroom vluchtelingen die weggezet worden als terroristen. En angst zit in de mind en daar binnen in de mind wordt het gevoed, de angst, als mind programma. Men ziet niet meer waar het werkelijk om gaat. Veel mensen zien geen stroom vluchtelingen die uit hun land moesten vluchten met hun kinderen, soms nog ongeboren, onder bizarre omstandigheden, veroorzaakt door een elite groep die alle mogelijke rollen vertolken in deze wereld, good/bad guys. Ze creëren een probleem, zorgen voor reactie en uiteindelijk de “oplossing”. Wij geven hen die macht steeds, keer op keer. Door blind te zijn, door met je mind deze wereld te bekijken en te ervaren. Door de media klakkeloos te geloven, te geloven dat wat de media je voorschotelt de hele waarheid is en dat deze door de elite beheerde media op alle zenders hetzelfde riedeltje uitzendt en dezelfde woorden herhalen. Het gesprek met mijn partner hierover laaide best hoog op, omdat ik de media niet blindelings geloof en mijn vragen stel bij alles en zelf nadenk. Ik ben steeds meer verbonden met mijn hart/essentie. Mijn partner neemt ook niet alles zomaar aan, ook niet wat ik ervan vind en dat is ook prima natuurlijk. Het gaat hierbij niet om wie er gelijk heeft, maar ik wilde peilen bij hem hoe hij dit ervoer en erover dacht. Om hem zelf te laten nadenken. Uiteindelijk heeft zijn mind nog wel de overhand, want toen ik dieper op de agenda inging van de elite/kabal/saturnus cult, werd het zijn mind programma teveel en ging het zichzelf verdedigen. Ik heb trouwens ook niet antwoord op alles en weet ook niet alle details van wat er in de wereld gebeurt. Maar ik bekijk en ervaar de wereld steeds meer vanuit mijn hart/essentie en zie zoveel wat niet klopt en hoe mensen er via hun mind op reageren. Kijk eens in en met je hart en praat niet zomaar mee met anderen via de media. Denk met je hart en blijf bij jezelf. Het zal waarschijnlijk nog donkerder worden op deze mooie aardbol voordat de zogenaamde ‘oplossing’ of verlossing komt. Ik blijf mij verbinden met mijn essentie en de essentie van moeder Aarde en vader Zon en de Melkweg. Wij zijn degenen die het verschil maken, door ook met ons hart te denken en niet je macht weg te geven aan een groepje elite welke zeker niet met hun hart denken. Maar over lijken gaan voor hun eigen gewin.

Geschreven door Mirjam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s