Een nieuw ET ras? (via o.a. WiFi)

Of niet? Terwijl ik (Carla) werkte met een cliënt, kwam er een nieuw ras qua wezen tevoorschijn welke ik nog niet eerder had gezien. Ik plaats het in de categorie buitenaards, omdat het gedeeltelijk bij de criteria past waarin ik ET aanhechtingen vind in het menselijk energieveld.

Ik weet het als klanten een sterk genetische ET lijn hebben als zij energetische implantaten in hun hoofd hebben. Deze aanleg is geërfd van moeder of vader. Ik praat hier voornamelijk over de roofzuchtige of “negatieve” ET’s. We hebben allemaal  wat ET genetica, maar voor diegenen welke een sterkere lijn hebben, kan het echt een probleem zijn. Het kan verergeren of een heleboel medische condities in het hoofd veroorzaken, zoals migraine, chronische hoofdpijn, oog problemen, hersentumoren, slapeloosheid, nacht terreur of bang zijn in het donker. In het geval van mijn cliënt, die in haar twintiger jaren is, heeft zij veel last van oorsuizingen.

Ik traceer de implantaten door mijn handen langzaam langs de bovenkant van het hoofd te laten gaan, zonder het hoofd van de cliënt aan te raken. Ik zoek naar elektrische vonken of een stroom van koude lucht welke eruit stroomt. Dit markeert de locatie van de implantaat. Dan ga ik door een speciale procedure heen om de implantaat te vernietigen en te verwijderen. Terwijl ik dit doe, komt het ras welke is verbonden aan de implantaat tevoorschijn, net buiten mijn heling ruimte. Na het noteren van welk ras het is, is de implantaat vernietigd en het ET ras verdwenen.

Normaal gesproken praat ik niet met hen en ga gewoon door met de procedure. Dit geval was anders. Voor aanvang van het verwijderen van de implantaten in mijn cliënt, verscheen er een wezen welke ik nog nooit daarvoor had gezien. Het nam de vorm aan van een wittige bal met korte benen, ongeveer 45 cm lang en zo rond als het breed was. Ik kon geen onderscheidende kenmerken zien, maar het was in staat om met mij te communiceren. Het was ook zeer elektrisch. Alle ET’s zijn van nature enigszins elektrisch en dat is waarom zij niet harmoniseren met het veelal magnetische menselijk energie veld, vandaar de gezondheidsproblemen bij diegenen met een sterke ET afkomst/lijn.

Hier volgt de informatie welke ik van dat wezen kreeg. Het zei dat het nog niet zo lang op deze planeet is en iets te maken heeft met de planeet Venus. Toen ik vroeg hoe het hier kwam, vertelde het dat het samen met sommige van de andere ET rassen was meegekomen. Het is binnengekomen in en meegekomen met de energie van elektriciteit, straling en elektromagnetische velden (EMF) en liet mij zien hoe het zich kleiner maakte om samen te komen in deze energieën, vooral door elektrische draden. Het zei ook dat het nu veel gemakkelijker is om in een menselijk lichaam te komen, sinds er meer van ons mensen “cracked” zijn, in andere woorden, onze Luminous Energy Fields (energievelden) zijn niet intact en heel. Ik ronde snel de extractie af en rapporteerde dit naar mijn cliënt.  Dit kan heel goed hebben bijgedragen aan haar oorsuizingen.

Nu kun je zien waarom ik deze entiteit in de ET categorie plaats. Misschien is het een buitenaards wezen welke nu naar de planeet komt om te infiltreren in het menselijke lichaam via elektriciteit, straling of EMF. Een behoorlijk enge gedachte. Het doet mij denken aan een artikel welke ik schreef over de entiteiten welke geassocieerd zijn met gluten en suiker.

Mijn advies? Doe wat je kunt om de blootstelling aan bovengenoemde energie bronnen te verminderen. Ik weet dat het vandaag de dag het moeilijk kan zijn om te doen, afhankelijk van je levensstijl. Er zijn web shops welke hulpmiddelen verkopen welke de schadelijke effecten van straling tegen kunnen gaan. Ik leef op het platteland en heb geen  WiFi in mijn huis. Mijn cliënt, als voorbeeld, vertelde mij dat zij altijd haar smart phone bij zich heeft. Ik moedigde haar aan om manieren te vinden om dat te veranderen, te beginnen met het gebruiken van oortjes aan een draad welke zij kan pluggen in haar mobiel. Een smart phone tegen je hoofd aan houden is absoluut geen goed idee.

wanneer-wifi-eens-zichtbaar-zou-zijn-5-0.large

Ik vermoed dat deze elektrische ET vaker zal verschijnen in meer cliënten en ik door kan gaan met het verkrijgen van meer informatie hierover. Dit is nog maar het begin. Entiteiten voeden zich met een reactie welke iemand heeft op een substantie (bijvoorbeeld suiker en gluten). Het lijkt erop dat we nu elektriciteit, straling en EMF aan het lijstje van substanties kunnen toevoegen, welke de verschillende entiteiten gebruiken om zich mee te voeden via onze energetische reacties.

Zie ook Carla’s artikel  A new ET Race?

Opmerking van Mirjam: Wij hebben hier wel WiFi in huis. En via het kastje/router zit ook de tv en dect telefoon verbonden.  Ik had zelf orgone transformators in huis, deze zouden de negatieve effecten van (WiFi) dect en mobiele straling transformeren. Let wel op!! Niet alle kristallen hebben het beste met ons voor.. er zijn er ook die voor het synthetische donker/licht werken, dus voel altijd zelf aan of de kristallen voor jou goed voelen! (voor mij voelde de orgones niet goed meer om te gebruiken).  Ik bel amper met de dect telefoon, er zit gelukkig een luidspreker op, net als op mijn mobiel. Het is zeker aan te raden om geen mobiel aan je oor te houden en als je gaat slapen je mobiel uit te zetten. Als wekker kun je tenslotte een gewone echte wekker gebruiken. Het mooiste is natuurlijk om geen WiFi te hebben en gebruiken wat zeker mijn voorkeur heeft, maar mijn partner denkt er helaas anders over. Ik laat ook mijn hartkernenergie dagelijks door mijn hele huis gaan, eromheen en eronder door (en breng het om en door mezelf heen). Ik bemerk dan echt verschil in energie. Dit artikel is niet bedoelt om angst te zaaien, maar om bewust te maken van de effecten van het gebruik van WiFi, maar ook met alles wat we tot ons nemen of mee in aanraking komen. Alles is energie en kan ons beïnvloeden samen met/via de entiteiten welke gelinkt zijn aan een bepaalde substantie.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s