Extractie van energie

Ik (Carla) wil hierbij graag een scenario beschrijven welke ik al een tijd regelmatig zie bij mijn cliënten. In het bijzonder gaat het om de wijze waarop ons energie veld wordt gemanipuleerd om meer energie te creëren, welke dan afgetapt en gebruikt wordt als voedsel voor buitenaardse of inter dimensionale wezens. Deze praktijk is duidelijk zichtbaar in de wereld om ons heen als de probleem/reactie/oplossing tactiek. Op persoonlijk vlak, zijn er mensen welke dol zijn op het overschrijden van jouw grenzen en zo een reactie uit jou proberen te lokken en  genieten van het drama wat daarop volgt, zodat zij zich met jouw energie kunnen voeden. Er zijn meer voorbeelden van een nog grotere omvang in overheid, politiek of bedrijfsleven. In dit artikel wil ik laten zien hoe dit mensen persoonlijk beïnvloedt.

Aangezien we altijd dealen met de micro kosmos en de macro kosmos, kan men ervan uitgaan dat wat we zien in de micro kosmos van de bovengenoemde arena’s, dat ook bestaat in de grotere macro kosmos  in de wereld van alternatieve realiteiten. Ik gebruik deze algemene term om te refereren naar parallelle realiteiten, off planet ET werelden, andere dimensies of gewoon elke plek/plaats die niet “hier” in onze 3D wereld is.

Wanneer ik een Quantum Sphere Healing sessie doe met een cliënt, kijk ik altijd of er aspecten van hen vast zitten in een alternatieve realiteit en of dat aspect teruggebracht dient te worden. Ongeveer iedereen waarmee ik gewerkt heb heeft een deel van zichzelf gevangen zitten in de vorm van de “trigger om een reactie te krijgen welke meer energie creëert en welke afgetapt wordt”scenario. Ik zie dit zo vaak dat ik vermoed dat iedereen op deze planeet dit heeft. Dit gaat ook op voor de vele verhalen over mensen die “eigendom” zijn van buitenaardse ET rassen die ons beschouwen als hun kudde. Dit is een verhaal voor een andere keer.

Ik zal wat details geven van de sessie welke ik deed met een cliënt. Eén van zijn klachten was dat wanneer hij getriggert wordt door een bepaald onderwerp, gaat zijn energie spiraalsgewijs omlaag en kan hij niet meer tot zichzelf komen of herstellen van de spiraal. De QSH protocol heeft 2 fases: De eerste is het opschonen van zware energie imprints van het etherische lichaam van de cliënt en Luminous Energy Field (LEF) welke het omringt. De LEF is eivormig en omhult het hele lichaam. Ik zag bij het zoeken naar de energetische imprints bij mijn cliënt al vrij snel iets ongebruikelijks. In plaats van een dun bubbel-achtige energie huid welke normalerwijze zijn LEF omhult, was er een metaalachtig oppervlak. Ik had de impressie dat als ik er naar toe zou lopen en met mijn knokkels erop zou kloppen, ik een holle metaalachtige echo zou horen.

 

Aan dit ei van metaal rond de bovenkant, ter hoogte van het hoofd, zaten diverse buizen welke de energie van de cliënt aftapten. Tegelijkertijd verscheen er een Nordic ET  in mijn heling ruimte en vertelde mij dat dit ras deze hele structuur orkestreerde en ook het aftap proces. De Nordics lijken er altijd erg bleek uit te zien, dun en lang en zweven met hun voeten een stukje boven de grond. Ik zag niet specifiek waar de energie van de cliënt naar toe ging, aangezien het mijn taak is om de hele set-up te ontmantelen en het contract te verbreken welke dit alles mogelijk maakte en ging hier mee verder.

Tijdens de tweede fase van de QSH, kwam de Hogere Zelf van de cliënt binnen in de alternatieve realiteit waar het deel van de cliënt in vast zat en deed wat ik noem een Quantum Retrieval. Dat aspect van de cliënt was opgenomen in zijn Hogere Zelf en de alternatieve realiteit was afgesloten en opgelost zodat hij daar nooit meer zou kunnen komen.

image

In dit geval, zag ik het aspect van de cliënt zweven in dat eivormig metalen voertuig welke weer zweefde in een donkere ruimte. Dezelfde buizen waren bevestigd rond de bovenkant van het voertuig en er waren wezens welke zich voedden van de energie welke uit de buizen kwamen. Een extra mechanisme kwam binnenin tevoorschijn op de bodem van het voertuig en leek bijna op een kampvuur. Dit mechanisme stimuleerde het aspect van mijn cliënt en veroorzaakte bij hem een sterke energetische reactie. De energie die hierbij vrijkomt wordt dan afgetapt in de buizen voor de entiteiten welke hierbij horen om zich mee te voeden. Op dat punt, daalden de energie niveaus van mijn cliënt, vandaar de neerwaartse spiraal waarover hij mij vertelde tot het hele proces weer van voren af aan begint. Hij zou zo nooit helemaal kunnen herstellen van deze gebeurtenissen, omdat de energie niveaus op elk begin punt weer lager zouden zijn dan het niveau daarvoor.

Ik kan je niet vertellen hoeveel variaties ik tegengekomen ben op dit thema bij anderen. Als je ups en downs hebt in je fysieke energie niveaus of één van de vele medische condities hebt welke vermoeidheid veroorzaakt, dan heb je waarschijnlijk hetzelfde euvel als mijn cliënt.

Wat kun je doen? Je kunt een dagelijkse intentie zetten om al jouw aspecten welke vast zitten in realiteiten zoals deze terug te roepen. Je hoeft niet precies te weten waar zij vast zitten. Eis gewoon dat zij naar jou terugkomen (in je hartkern). Blijf gegrond en in je lichaam ten alle tijden. Wees voorzichtig met je persoonlijke relaties, er zijn anderen welke jouw energie aftappen als je de patroonvorming hebt om dit te laten gebeuren. Hou in gedachten dat als je een terugval in energie bemerkt na contact te hebben gehad met een energie vampier, er ook zoiets bij jou gebeurt op de manier zoals ik het heb beschreven.

Lees ook Carla’s artikel Energy Extraction

Advertenties

One thought on “Extractie van energie

  1. Geneviève Etienne schreef:

    Dat ervaar ik met zogenaamde vrienden, wat ik eerder zelf kennissen noem. Ik voel me makkelijk leeglopen na een paar uurtjes met hen. Ik sluit dan uiteindelijk de relatie af en haal mijn energie terug en geef hen hun energie ook terug.
    Het probleem is met familieleden die dat onbewust doen omdat ze hier niets vanaf weten. Ik denk er helaas niet altijd aan om de energie weer op hun plaats terug te zetten wegens de familieband maar ze kunnen net zo hard “vampiriseren”. Zelf doen we het waarschijnlijk ook, daarom is het belangrijk om onze expressies niet te laten ronddwalen en terug roepen. Het gebeurt net zo goed ter plekke bij iemand of bij ons thuis maar ook op afstand aan de telefoon of simpel door aan iemand of een plaats te denken.
    Altijd onze zelven terug roepen !!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s