Einde van het jaar.. een nieuw begin begint bij jezelf

We zitten in de laatste maand van het opgedrongen gregoriaanse kalender jaar 2015 en mensen proosten straks op oudejaarsavond op een nieuw jaar, een nieuw begin. Maar wat bedoelt men dan met een nieuw begin?

Zolang men met hun mind in de matrix blijft, zal er nooit sprake zijn van een echt nieuw begin, want de matrix is zo gemaakt dat alles zich weer zal herhalen.. zoals de tradities, religieuze feesten zoals kerst en pasen, maar ook je leef patroon met je werk, boodschappen doen, huishouden, eten , slapen etc.  Natuurlijk veranderen er wel persoonlijke omstandigheden, denk aan verhuizingen, geboortes, overlijden en een andere baan. En er worden diverse agenda’s uitgespeeld. Voor velen blijft deze matrix wereld werkelijkheid in hun mind. Maar de werkelijkheid vind je in je hart, je ware essentie.

Op internet barst het van de (new age/alternatieve) websites met veelal sprookjesverhalen over onze ‘ascentie’ en de ascentie van moeder Aarde en opgestegen meesters. Je moet vooral positief denken, er wordt heel veel op de mind gefocused (pijnappelklier) of men spreekt over het hart, maar dan over het organische hart of de hartchakra. Niet over onze hartkern. En er wordt veel geschreven over de chakra’s en kundalini. Pijnappelklier en chakra’s, allemaal 4D constructies om je te beperken/af te leiden van je ware zelf, je essentie. Mensen welke op deze site de artikelen lezen, zullen denk ik veelal bewuster zijn van hun essentie.

Ik heb zelf jaren lang in de mind matrix wereld geloofd en beleefd, proostte ook op een nieuw begin, dacht mijn geluk te vinden in relaties, trouwen en kinderen krijgen. Maar nooit voelde ik het complete geluk, voelde ik steeds dat ik iets miste. Tot ik uiteindelijk weer bewust werd van wie ik in wezen ben, van mijn essentie. Ik ben daarin nog “verdwaald” geweest in het New Age sprookjesbos, maar dit heeft allemaal zo moeten zijn. Om te ervaren en ben ik ook dankbaar voor de matrix programma’s. We hebben hier tenslotte zelf om gevraagd, om de afleidingen en zeg nu zelf.. de programma’s zijn zo knap gemaakt, het merendeel van de mensheid zitten er nog in vandaag de dag. Die vieren nog kerst om de ‘geboorte’ van jezus te vieren, wachten op zijn wederkomst, kinderen die jubelend uitkijken naar de cadeaus onder de kerstboom.. misschien toch een nieuwe iPhone onder de boom dit jaar.., mensen moeten nog eens extra consumeren in de maand december, weer een nieuwe mode kleuren trend qua kerstversiering voor je kerstboom, exclusief en duur eten is het motto en weer een nieuwe kerstoutfit. Voor de mind gemoedsrust van de mensen, kun je weer wat euro’s doneren aan het glazen huis. En vergeet de platte aarde theorie niet. Maar weinig mensen zien hun ware essentie, de essentie van moeder Aarde, de essentie van alles eigenlijk. Laat staan dat ze hier bewust mee verbonden zijn.

image

Mijn “nieuwe” begin is reeds begonnen sinds ik weer bewust verbonden ben met mijn (diepere zelf) essentie en met de essentie van anderen, de essentie van moeder Aarde en vader Zon. Door met je essentie te verbinden en werken, verandert er echt iets in deze wereld, eigenlijk door het hele Universum heen. Aangezien we multidimensionaal zijn, hebben we door het Universum allemaal aspecten van ons zelf en zodra wij als ons gecomprimeerde aspect hier in 3D gaan veranderen, door onze mind uit de matrix te halen, weer te verbinden met je essentie en hiermee te werken creëren we echt een nieuw begin, de matrix verliest zo steeds meer grip op ons. Onze aspecten in andere werelden, dimensies, planeten, alternatieve realiteiten etcetera, worden hierdoor ook beïnvloedt. Het werkt als een ripple effect door het hele Universum heen. Om de verschillende beperkende 4D constructies af te breken, kun je op deze site informatie vinden in de verschillende artikelen om onder de grip van de 4D matrix uit te komen en nog meer vanuit je essentie te handelen en leven. Ik zeg “Proost” op een nieuw begin met jezelf, als jezelf.

Geschreven door Mirjam

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s