Het splitsen van de werelden

De wereld zoals we deze nu kennen verandert enorm de laatste tijd. Er is een splitsing gaande tussen mensen hier op moeder Aarde. Er is een hele grote groep mensen die momenteel niet (bewust) zijn verbonden met hun essentie en ook niet met de essentie van moeder Aarde, vader Zon en het organische Universum. Dit zijn o.a. mensen die geloven dat we in de eindtijd zijn belandt en zien de eind profetieën volgens o.a. de bijbel uitgespeeld worden hier op Aarde, zij wachten op de terugkomst van Jezus of de profeet Mohammed.. afhankelijk van welk geloof men is. Zo is er een grote groep New Age aanhangers/gelovigen en zij zijn vooral aan het opgaan in de synthetische liefde en licht energieën en zijn voornamelijk passief door te denken dat je alleen maar positief moet denken en alles en iedereen licht en liefde en één is, verbonden met de Bron of Al Dat Is.. oftewel de god van het synthetische 4D paradijs, dezelfde die voor god onder allerlei namen speelt in de verschillende geloven hier op Aarde. Er zijn hier trouwens ook ziel-loze mensen. Zo is er ook een groep mensen welke niks met geloof of New Age van doen hebben, maar wel met hun mind nog in de 3D Matrix geplugd zijn en nog opgaan in wat onder andere de media hen voorschotelt. Men laat zich ophitsen en mensen worden tegen elkaar uitgespeeld (denk aan de huidige situatie in Europa met de vluchtelingen). Dat gebeurt natuurlijk al eeuwen lang. Maar nu voelt het of mensen, die op allerlei verschillende frequenties zijn afgestemd, binnen nu en voor mijn gevoel niet al te lange tijd werkelijk van elkaar gaan scheiden. Moeder Aarde (haar essentie) is bezig met haar transformatie proces en zo ook vele anderen met haar en de frequentie is aan het veranderen. Er zullen mensen straks meegaan naar andere werelden en realiteiten waar zij verder zullen gaan met ervaren in 3D of 4D, mensen die meegaan met hun god/AI entiteit , want vergeet niet de impact welke AI (kunstmatige intelligentie) op de mensheid heeft vandaag de dag. De techniek viert hoogtij momenteel. Er zijn vele mogelijkheden waar mensen naar toe kunnen en zullen gaan (en op diverse manieren) die bijvoorbeeld niet klaar zijn met hun universele reis en (hun ziel) nog meer wil ervaren. Maar dat zal niet meer op onze mooie aardbol zijn, moeder Aarde is een 3d aspect van haar essentie (multidimensionaal) en is nu klaar om terug te gaan naar haar essentie net als vele anderen met haar. Ik wilde dit graag delen voordat ik hieronder de vertaling plaats van een artikel van Carla Splitting of the Worlds

Ik (Carla) ben sinds vele jaren bekend met het fenomeen van het splitsen van de werelden. De stelling/aanname is dat de aarde zal splitsen in twee versies van haar zelf, waarvan één met een hogere vibratie en de andere met een lagere vibratie.De versie van de aarde welke we nu kennen zal ophouden met bestaan. Diegenen welke zullen leven op de hogere versie zullen zijn “geascendeerd”. De anderen zullen hun 3D ervaringen op een verschillende versie van aarde voortzetten, of misschien op een heel andere planeet, welke harder zal zijn dan wat wij nu ervaren.

splittedworlds

Terugkijkend op zulke scenario’s, lijken zij nogal simplistisch in vergelijking tot alle mogelijkheden welke naar voren zijn gekomen in de laatste 10 jaren of zo. Aangezien wij aspecten van ons Zelf hebben in andere realiteiten, zal de Aarde ook aspecten van haar Zelf hebben in andere realiteiten. Ik herinner mij een incident welke gebeurde toen ik studeerde met een spirituele leraar in de voorsteden van Chicago in 1991. Sommige van ons waren net gearriveerd voor de cursus en hadden het over de zware energie welke we voelden in de wereld op die dag. Volgens onze leraar was een parallelle  versie van de aarde opgeblazen als resultaat van een nucleaire oorlog. Mijn eerste gedachte was, hoeveel andere versies van de aarde zijn er, en kunnen we het veroorloven om één van de versies te verliezen? Was dit een versie van het splitsen van de werelden en had elke parallelle aarde verschillende levels qua vibratie? Waarschijnlijk wel.

Diegenen van ons welke hun (innerlijk) werk doen, wakker worden en spiritueel evolueren kunnen zeker de meerderheid van de mensen zien welke nog slapen. Waarom denk je dat het zombie thema zo populair is in de entertainment in deze tijd? Onze planeet is bevolkt met miljoenen van hen. Heb je gemerkt, afhankelijk van je werk situatie of vrienden- en familie kringen, dat jij je voelt alsof je het merendeel van de tijd dealt met mensen van een andere planeet? Zij lijken niet te relateren aan de wereld waarin jij leeft. Jullie werelden zijn nog steeds aan elkaar verwikkeld. Wat dacht je van een leven te leiden waarin de meeste mensen evolueren op dezelfde manier zoals jij?  Dat zal zeldzaam zijn vandaag de dag, maar zal ook een indicatie zijn dat je succesvol gesplitst bent van de lagere dichtheid wereld om je heen.

Deze splitsing is gecreëerd door verschillen in vibrationele resonantie. Soort zoekt soort, dus de vibratie welke je hebt zal je meer naar hetzelfde brengen. Of, aan de andere kant, begin met het afstoten van diegenen die zeer duidelijk verschillend zijn qua vibratie. Dit gebeurt binnen vriendschappen, huwelijken en families/gezinnen. Een jaar geleden stortte een vriendin van mij in en dumpte mij. Groot drama daar. We leven in een behoorlijke kleine gemeenschap en ondanks dat, ben ik haar sindsdien niet meer tegengekomen. Onze werelden ervaarden een totale separatie. We delen niet meer dezelfde resonantie in vibratie. De karma is opgeschoond.Een goede oefening, als dit het geval is, is om elke dag te affirmeren (intentie) dat het karma tussen jullie twee compleet opgehelderd wordt. Dat zal het een en ander in gang moeten brengen.

Dit is een scenario waarvan ik zeker ben dat de meeste van jullie dat hebben ervaren. Als een relatie eenmaal beëindigd  is, is er geen enkele kracht meer welke jullie naar elkaar brengen. Het is net alsof je de andere persoon nooit gekend hebt. Als er toch nog een aantrekking is, betekent het dat er wellicht nog wat karma op te schonen is.

Terugkomend op het grotere plaatje van de Aarde en haar humane bewoners, vermoed ik dat het splitsen van de werelden nog veel meer gecompliceerd zal zijn dan wat ik dacht in 1991. Het zal een meer geleidelijk en meerlagig proces zijn. Hier is waar onderscheidingsvermogen een rol speelt. Het is niet mogelijk noch is het aan te raden om emotioneel betrokken te raken in elke grote wereld gebeurtenis welke wordt uitgezonden in het nieuws. Je begrijpt waar ik over praat. Hetzelfde voor de nooit eindigende conspiracy theorieën  welke naar buiten worden gebracht, ook al hebben sommigen daarvan wellicht een vorm van waarheid in zich. Kies waar jij bij betrokken wilt worden en waar niet bij. Welke issues matchen jouw vibrationele level en welke niet. Als je in de issues betrokken raakt welke niet matchen, zal jouw persoonlijke vibratie dalen tot het niveau van waar jij bij betrokken bent en je zult energetisch samensmelten met die wereld. Dat is precies hoe we hier vast zijn komen te zitten! Ons doel is om onze ontsnappingssnelheid te behouden en de aardse arena te verlaten (aan het einde van dit leven).

Ik heb lang een idee gehad hoe het eruit zal zien als mensen beginnen te verdwijnen van de aardbodem. Misschien ascenderen of het betreden van een andere soort realiteit. Stel je voor dat je leeft met een partner en op een dag wordt je wakker en merkt dat die persoon weg is. Niet alleen dat, er is geen bewijs dat hij of zij ooit met jou samen heeft geleefd. Er zijn geen schoenen, kleding, boeken, auto’s of foto’s van die persoon. Het is alsof iemand in de nacht binnen kwam en al die dingen heeft weggehaald. Wat zou je doen? Mijn gevoel is dat door het onverwachtse splitsen van hun wereld van die van jou, jullie beiden zullen eindigen in 2 totaal verschillende vibrationele realmen. Je zult wellicht een korte herinnering hebben aan je voorgaande situatie, maar die herinnering zal snel vervagen. Het zal dan gewoon weer de ‘orde van de dag’ worden voor jou alsof je voorgaande leven nooit heeft bestaan. Lijkt op science fiction toch?

Het meer logische scenario zou het splitsen van de werelden zijn welke ik ervaren heb met mijn voormalige vriend, welke een meer gangbaar proces zal zijn. Het zit allemaal in het leren en ervaren hier op planeet Aarde.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s