Hou de focus op jezelf in deze chaotische tijd

We worden (zeker) de afgelopen tijd overspoeld met nieuws over de chaos in de wereld, we worden bang gemaakt. We moeten bang zijn voor aanslagen, vluchtelingen, financiële crisis of zelfs een instorting van het economische systeem, lege (winkel)schappen, voor klimaatverandering en nog veel meer. Ik zelf ben hier niet bang voor. Ik weet dat er verschillende agenda’s uitgespeeld worden om ons heen. En dat de massa hier op aarde door de krachten van beperking onwetend, verdeeld en bang gehouden dienen te blijven. We zijn van ons zelf krachtige en wijze wezens en kunnen ons echt wel redden buiten het matrix (geld) systeem om. Daar hebben we ook geen zogenaamde leiders voor nodig.

Zelf heb ik in de afgelopen tijd veel met mijn essentie samen gewerkt en mijn chakra’s verwijderd. Daarvoor ben ik sinds eind 2008 door een lang lopend afkicken van de (mind) Matrix wereld proces gegaan en dat loopt nog steeds door. Ik kom steeds meer tot mijn diepere zelf, mijn essentie.. hetgeen wij in wezen zijn, niet alleen maar dit 3D aspect. En dat laatste is niet kleinerend bedoeld, want de zielen die nu klaar zijn met hun reis door dit mooie Universum zijn klaar om weer terug te gaan naar hun compleetheid en dat gaat allemaal via ons als 3D aspect nu op moeder Aarde. En dat is een behoorlijk proces. En dienen we de focus te houden op onze essentie, onze hartkern en niet op de bangmakerij door de Main Stream media en de alternatieve media. Voorheen was ik ook gericht op externe gebeurtenissen, zoals een ET landing/disclosure. Dat zou dan veel teweeg brengen in de wereld, wat ik hoopte in mijn mind. Mijn mind wil graag opgaan in complot theorieën , omhuld worden door illusies en anderen en zelfs je 3D aspect afbreken of veroordelen. Ik ben daar meer dan klaar mee. Ik wil geen focus op mijn mind en door angst bevangen worden en buiten mezelf gericht zijn of verlost te worden door iets of iemand buiten mezelf.. Het scheelt al enorm dat de chakra’s weg zijn (en ik de vervormingen in mijn DNA met mijn hartkernenergie via mijn pijnappelklier opschoon).. maar mijn mind kan ik niet weg krijgen. Wel kan ik (wat ik ook doe) weer verbinden met mijn diepere zelf, mijn essentie.. via mijn hartkern en daarmee werken en creëren.

image

Als een rots in de branding

Op deze site heb ik ook artikelen geplaatst (voornamelijk van Carla Fox) hoe je weer tot je essentie kunt komen, wat in deze tijd heel belangrijk is (afhankelijk van welk pad je hebt gekozen.. er zijn velen die 3D nog verder zullen ervaren in andere realiteiten straks). Dat zul je zelf het beste voelen en innerlijk weten. En te verbinden met de essentie van moeder Aarde, vader Zon en de essenties van anderen hier op Aarde. Moeder Aarde is een 3D aspect van haar essentie en is ook bezig met haar transformatieproces. De Aarde zoals we deze nu kennen zal er niet voor altijd zijn. We zijn zo geconditioneerd en onderdrukt (geweest), om niet met onze essentie en de essentie van moeder Aarde verbonden te zijn. Je mind zal je proberen van dat pad en je essentie af te houden (via externe beïnvloeding), maar in je hartkern vind je wat je nodig hebt. Je hartkern energie is je ware heling, ook voor deze wereld waarin ons eigen innerlijk licht echt hard nodig is.

Geschreven door Mirjam

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s