De tekens en signalen van je diepere zelf

Vanochtend las ik een artikel van Carla Fox welke zij gisteren heeft geschreven Socked In en sluit goed aan bij dit artikel welke ik pas geleden heb geschreven op deze site. Hieronder volgt de vertaling van Carla’s artikel:

Het sneeuwt weer! Hier in SW Colorado, zitten we aan de westerse kant van de volgende grote winter storm, welke zijn weg maakt naar het Noord-midwesten. Ook al gaat de temperatuur hier terug naar nul graden binnen een aantal nachten, zullen we niet de hoeveelheid centimeters qua sneeuw hebben en wind met hoge snelheden welke zullen plaatsvinden ten oosten van hier.

Wanneer zulke weersomstandigheden plaatsvinden, of enig ander negatief lijkende en onverwachtse levens gebeurtenissen, is de eerste algemene menselijke reactie “Waarom nu? Waarom overkomt mij dit?” Ik praat hier over van alles, van iets kleins zoals een vriend die een lunch afspraak afzegt, tot vast zitten in huis voor een aantal dagen zoals het er voor mij nu uitziet, tot het krijgen van een verkoudheid en het missen van een aantal dagen werk, tot aan iets meer serieus zoals het breken van een been of zelfs gediagnosticeerd zijn met een terminale ziekte.

Er zijn vele redenen waarom deze gebeurtenissen plaatsvinden, maar sinds er niet iets bestaat als een ongeluk of toeval, moet dit een deel zijn van jouw levens plan. Je Hogere (diepere) Zelf en andere diepere aspecten hebben deze geïncarneerde ervaring gecreëerd voor jou. In andere woorden, jij bent het aardse aspect van je Hogere (diepere) Zelf en bent hier om te creëren en te ervaren. Alles wat je hier ervaart intensiveert niet alleen je diepere staat van zijn, maar ook aspecten van iedereen waarmee je bent verbonden.

Je Hogere (diepere) Zelf brengt niet opzettelijk moeilijkheden voor jou voor de lol ervan. Er moet een les of ervaring zijn welke je nodig hebt. Aangezien we leven in de 4D dimensionale realm van polariteit, is er ook altijd het corresponderende positieve tot elk negatieve. Dus voor elk probleem, is er een positieve les of een uitweg als je jezelf toelaat om zo naar het leven te kijken. Je kunt vechten tegen de problemen, welke het alleen meer kracht geeft, of een shift maken naar een andere toekomstige mogelijkheid.

Vaak gaan wij mensen zo op in de afleidingen van het leven dat we letterlijk van ons pad beginnen af te raken. Je Hogere Zelf weet wanneer dit gebeurt en zal je wat subtiele boodschappen/tekens/signalen sturen als ‘wakker worden en aandacht geven aan’ reminder. Als deze boodschappen worden genegeerd, zullen deze meer opmerkelijk worden in je fysieke wereld. De eerste boodschap kan subtiel zijn. Als deze genegeerd wordt, zal de tweede veel sterker zijn, en als dit genegeerd wordt, slaat de hamer goed neer met de derde boodschap.

Als voorbeeld, stel dat een persoon altijd als een kip zonder kop rond rent, misschien voor anderen iets doen terwijl zij hun innerlijk werk verzuimen. De eerste boodschap kan een struikeling zijn op het trottoir, misschien kan er een verzwikte enkel ontstaan als tweede boodschap. Als dat niet werkt, werkt wellicht een uitglijder op het ijs welke resulteert in een gebroken enkel. Dat zal iemand zeker thuis houden en hen erop attenderen wat er van binnen gaande is!

Dus het houdt in dat je echt aandacht aan deze boodschappen moet geven en er naar handelen. Je bent niet zonder reden ontspoort. Er is je gevraagd om een koerswijziging te maken. Ben je te bezig geweest met bezig zijn? Hoe zit het met teveel voor anderen doen en jezelf negeren? Niet genoeg “nee” zeggen? Teveel afleidingen creëren in je leven om je issues en pijn te ontkomen? Of voedsel eten waarvan je weet dat het niet goed voor je is?

blog

Als je op een spiritueel evolutionair pad zit, heb je waarschijnlijk je Hogere Zelf de boodschap gegeven dat je alles zal doen deze periode om oude zaken op te lossen, die bagage te lozen en dit je laatste leven op planeet Aarde te maken. Geloof mij, je Hogere Zelf zal die intentie van jou nemen en vele mogelijkheden voor jou creëren om dat doel te vervullen. Het leven kan daardoor versnellen, wat inhoudt dat je waarschijnlijk meer aandacht moet hebben om zodoende geen enkele kans te missen om schoon schip te maken.

Terugkomend op mijn sneeuw dag, ik beklaag me niet omdat ik sommige activiteiten door het weer moet cancelen. Geen sneeuwschoen wandelen vandaag! Ik vraag gewoon aan mijn Hogere Zelf om de weg te wijzen in wat ik zou moeten doen in huis. Vandaag, was het het schrijven van dit artikel, het opruimen van een rommelige keuken kabinet en tijd vrijmaken voor rust en zelfonderzoek. Ook wat lezen, waar ik vrij weinig tijd voor heb.

Daar heb je het. Wanneer iets gebeurt wat je stopt en je plannen lijkt te dwarsbomen, krijg je eigenlijk een boodschap. Stop, ga naar binnen in jezelf en vraag om jou het zilveren lijntje in je wolk te laten zien. Het is altijd aanwezig. Waar moet je heen gaan of wat zou je in de plaats moeten doen wat meer productief is en meer in lijn met jouw ware zelf? Ga dan je gang en maak je koerswijziging. Kijk hoe dat voor jou voelt. Ik wed dat het heel goed zal voelen om te hebben geluisterd en gehandeld naar de boodschap welke je hebt ontvangen.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s