Know Thyself (interview met George Kavassilas)

Ik heb zojuist een interview beluisterd met George Kavassilas op The Outer Limits of Inner Truth Radio Show. De link zet ik onderaan (Return of George Kavassilas). Ik heb het zelf de titel Know Thyself gegeven. Hierin laat George de mind wereld en realiteit zien waarin nog velen leven via de kosmische en aardse decepties (chakra’s, pijnappelklier en mind programma’s). Denk hierbij aan religies en New Age. Hoe de god entiteit werkt en hoe de wereld binnenkort onder de controle staat van de New World Order (licht en liefde programma) waarin AI (kunstmatige intelligentie) een grote rol zal spelen. En hoe belangrijk het is om werkelijk weer je ware zelf te zijn en uit te dragen in deze wereld. We zijn allemaal co-creators van het Universum, sterrenstelsels etcetera. We zijn er altijd al geweest en zullen er altijd zijn, we zijn NOOIT gecreëerd en hoeven niet gered te worden (tenzij dit je pad is). Wij zijn degenen waar we op hebben gewacht. Een aanrader om dit interview te luisteren.. Oordeel zelf. Know Thyself and you will know The Universe!

 

http://www.outerlimitsradio.com/kavassilas2/

Advertenties

2 thoughts on “Know Thyself (interview met George Kavassilas)

 1. Richard schreef:

  Hallo Mirjam,

  Hoe sta jij tegenover multiple realities?

  Ik bedoel daarmee, het licht en liefde programma van de NWO kan 1 variant zijn van de oneindig aantal realiteiten die mogelijk zijn. Is het niet zo dat wie zich daarmee intensief bezighoudt het ook meer aantrekt (Law of Attraction)?

  Ik volg de laatste tijd Bentinho Massaro en bemerk dat we dit liefde en licht aspect ook anders kunnen zien.
  Ken jij zijn teachings?

  Groet, Richard

  Like

  • Mirjam schreef:

   Hallo Richard,

   Wat ik weet of eigenlijk innerlijk mee resoneer is dat de NWO al heel lang bezig zijn op Aarde om hun agenda uit te spelen. Ze zijn nu op het punt dat de wereld steeds donkerder wordt, dit is expres zo gecreëerd om mensen in angst te houden en verdeeld. (Kijk maar naar de vluchtelingen die hier in Europa zijn en komen en hoe er verdeeldheid wordt gezaaid via de media).

   Het zal waarschijnlijk nog grimmiger worden en mensen zullen zo wanhopig zijn dat zij op een soort redding wachten of smeken. Dat is nu precies het doel van de NWO (het is feitelijk de oude wereld order maar dan in een ander jasje). Ze creëren een probleem, er volgt een reactie en ze verzorgen de oplossing, namelijk hun versie van (synthetische) licht en liefde, veel of alles zal beter lijken, ziekten die opeens wel genezen kunnen worden etc. De synthetische licht en liefde is afkomstig van hetzelfde synthetische donker, van dezelfde groep. Hierbij zal AI oftewel kunstmatige intelligentie een grote rol gaan spelen en zullen er allerlei technologische hoogstandjes komen. Om op LAW of Attraction terug te komen, ik voel dat mensen erdoor beïnvloed worden en blijven zolang zij de decepties niet doorzien in de vorm van mind programma’s, chakra’s en via de pijnappelklier. Iedereen heeft zijn eigen pad gekozen en ervaringen en zullen zij steeds soortgelijke ervaringen aantrekken totdat zij de les hebben ingezien. Het is eigenlijk een kosmische deceptie, niet alleen de Aardse Matrix deceptie. Ik voel dat ik klaar ben met (ervaringen in) de (kosmische) decepties en ga weer terug naar wie ik in essentie ben, om voorbij te gaan aan de kosmische decepties en steeds meer van binnen uit te zijn en handelen. Ik hoop dat ik het duidelijk heb kunnen uitleggen. Ik weet ook dat we aspecten van ons zelf hebben in andere realiteiten. We zullen deze aspecten ook weer integreren.

   Ik ken Bentinho Massaro niet of zijn teachings.

   Groetjes, Mirjam

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s