Ritueel kindermisbruik in Nederland (getuigen vertellen)

Vandaag worden in Nederland de koningsspelen gehouden op de basisscholen. De school waar mijn kinderen op zitten heeft  gevraagd om vandaag in oranje outfit op school te komen en de kinderen voeren dan met zijn allen een dansje uit op het nummer Hupsakee van kinderen voor kinderen. Helemaal geweldig toch, die verering van het oranje koningshuis… tot je je beseft tot welke gruwelijke daden de leden van datzelfde oranje koningshuis in staat zijn!!

De afgelopen dagen vinden er verhoren plaats van getuigen in de Demmink zaak. Deze ex secretaris generaal van Justitie Demmink zou jonge jongens hebben misbruikt. Eén van de getuigen, Koos van Woudenberg, verklaard deze Demmink te hebben gezien in een appartement waar Koos als jonge jongen (jongens prostituee) was en werd aan hem voorgesteld. Zo heeft hij ook wijlen ‘prins’ Claus gezien.. verderop in het verhoor verteld hij dat een man (Willem Oltmans) hem vertelde over de homofiele banden van ‘prins’ Claus en zijn zoon ‘prins’ Friso.. maar er werd verder niet op ingegaan, want het ging volgens de rechtbank om Demmink. (ik zet prins tussen haakjes aangezien ik hen die titel absoluut niet wil geven).  Hier de link naar de site van Nico van den Ham en het verhoor met getuige Koos van Woudenberg:

Demmink getuigenverhoren

Een andere getuige, Anne Marie van Blijenburgh, heeft in de zomer van 2014 verklaard  voor het ‘International Common Law Court of Justice’ in Brussel over rituele kindermoorden die gepleegd zijn in Nederland. Ze noemt Prins Johan Friso als opdrachtgever en zijn moeder Beatrix financierde dit alles. Hier de link naar de video met haar verklaring:

child killing by royalty

Hier een uitgebreidere omschrijving, overgenomen van de site Indigo Revolution (dit artikel…Supergetuige verklaard over rituele kindermoorden in opdracht van prins Friso)

In deze verklaring hieronder verteld Anne Marie over de werkwijze die de broers van Korlaar gebruikten voor de rituele kinderoffer snuff movies. Ze verteld hoe de kinderen ‘geselecteerd’ werden, naar Zwolle werden gelokt voor een soort van sollicitatiegesprek, daar gedrogeerd werden, en vervolgens in een soort van sadistisch theater werden gemarteld, verkracht, en uiteindelijk vermoord/geslacht. Johan Friso was de hoofdgast. En hij nodigde tientallen ‘elites’ en ‘vriendjes’ en ‘vriendinnetjes’ uit voor deze voorstellingen. Naast de al reeds eerder genoemde Mark Rutte, George Soros, Dick Berlijn, Johan Friso en Mabel Wisse Smit, geeft Anne Marie nog een aantal namen van bezoekers van deze satanische lynchpartijen. Van deze bezoekers werden foto’s gemaakt door de broers van Korlaar, zodat de bezoekers chantabel zouden zijn. Logisch als je het lijstje van namen er bij pakt welke in deze verklaring genoemd worden.

Even een paar bezoekers op een rijtje die door de supergetuige genoemd worden in deze verklaring: Ernst Hirsch Ballin, Piet Hein Donner, Gerlof Leistra (journalist Elsevier), Geert Wilders, Erik van den Emster (ex voorzitter Raad van de Rechtspraak), Carla Eradus (president van de rechtbank Amsterdam), Mark Rutte, Mabel Wisse Smit, George Soros, Dick Berlijn, en uiteraard prins Johan Friso.

Aangezien het International Common Law Court of Justice geen enkele aandacht krijgt in de media, er alles gedaan wordt om Anne Marie zwart of belachelijk te maken, haar verklaringen van internet verdwijnen, en zeker omdat mijn gevoel haast zeker weet dat ze de waarheid spreekt, breng ik jullie deze informatie.

We leven in een land wat ‘bestuurd’ word door Sadistische satanische smeerpijpen. Sadistische satanische engerds. Zonder enig spoor van empathie en/of gevoel. Uw overheid gaat letterlijk over lijken. (einde quote artikel van Indigo Revolution).

En dan hebben we nog een getuige, Toos Nijenhuis.Zij is slachtoffer van kinderoffers en satanische rituelen (marteling) door de Nederlandse elite, o.a. prins Bernhard en kardinaal Alferink hebben hieraan deelgenomen. Hier de link naar het interview met Toos:

Kinderoffers en handel in Nederland – Toos Nijenhuis spreekt

Net als in Engeland is hier dus ook een grote doofpot die nu steeds meer open gaat. Helaas brengt de main stream media hier nog steeds weinig van naar buiten, mag vast niet van hun opdrachtgevers. Ze zien liever de mensen weer in hun oranje apen pakjes met hun vlaggetjes en handjes zwaaien naar hun geliefde koning en koningin, wat geweldig toch die oranje gezind(blind)heid.

Koningsdag mag van mijn part per direct afgeschaft worden en al die oranje gekte en verering. Ik hoop dat deze informatie op nog grotere schaal naar buiten komt, gedeeld wordt en deze satanische rituele kindermisbruik en moorden stoppen.

Geschreven door Mirjam

Advertenties

3 thoughts on “Ritueel kindermisbruik in Nederland (getuigen vertellen)

  1. Brammetjebram schreef:

    goed bezig , en respect voor je lef !

    Like

  2. Rashid van Bakel schreef:

    Klasse dat U met dit verhaal naar buiten komt. Mogelijk kunt U mij de adressen geven van de 4 begraafplaatsen…..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s