De weg van ascentie naar incensie samen met je lichaam

Ik luisterde van de week naar een “oude” podcast van Super Woo radio, een gesprek met James Pask en George Kavassilas. James heeft net als George zowel ervaring in helen op 4D gebied als op innerlijk gebied, vanuit jezelf zonder extern (synthetisch) licht. Zij zijn tijdens hun leven tot inzicht en wijsheid gekomen dat we zonder synthetische chemische medicatie en synthetisch (wit) licht onszelf kunnen helen. Wat James noemt ‘ Van ascentie tot incensie’. We kunnen ons lichaam zelf helen, met onze eigen hartkern energie (innerlijk licht)  en door natuurlijke medicatie uit de natuur. Moeder Aarde heeft dit alles voor ons in de vorm van planten en fruit. Zelf heb ik op deze site een artikel geschreven over het werken met je lichaam zie dit artikel

Je kunt met (alles in) je lichaam communiceren en samenwerken. Tijd om weer in je eigen kracht te komen staan!

Hieronder de podcast met waardevolle informatie, enjoy!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s