De kern boodschap van Terug naar je Essentie

Momenteel word ik steeds meer bewuster van mijn ware zelf, mijn essentie en deze komt steeds meer door. Dit laat ik steeds meer toe en laat steeds meer lagen van illusies los. Ik heb tijdens mijn incensie proces veel gelezen en gezien van andere mensen, andermans informatie, ervaringen en wijsheden. Ik heb daar veel aan gehad en van geleerd. We hebben allemaal bepaalde stepping stones in ons leven om ons vervolgens weer wat verder te brengen. Nu luister ik nog dieper naar mezelf en zal hiervoor nog meer tijd vrijmaken. Ik volg mijn innerlijk gevoel. Ik ben deze site begonnen om anderen de tools te bieden om de weg terug naar hun ware zelf/essentie te brengen. Ik kan niemand vertellen precies hoe je dit moet doen, ieder heeft zijn eigen unieke pad. Zelf vind ik het het fijnste als iemand zijn/haar eigen ervaringen deelt in hun proces. Maar het draait allemaal om je eigen proces, werkelijk alles wat je moet weten, wie je bent, wat voor ervaringen je zult doorlopen, het zit allemaal in jou.

Zo zijn er verschillende manieren om iets te verwerken, los te laten, te helen enzovoorts. Voor iedereen werkt dit weer anders. Ik heb dit ook op verschillende manieren gedaan. Ik schrijf over het verwijderen van de chakra’s en dit kan ook op verschillende manieren en ik deel ook hoe ik dit gedaan heb. In alles wat ik hier schrijf in de artikelen is er niks wat moet. Maar zelf vond ik het fijn om te weten op wat voor manier je dit kunt doen en voor mezelf was het op een gegeven moment de tijd om mijn chakra’s te verwijderen en vond toen de informatie erover van Carla Fox.. En vond ik het een fijn idee dat anderen die dit willen doen ook weten hoe je dit kunt doen. Met alles is het het beste om je eigen gevoel te volgen, als je niet je chakra’s wilt verwijderen is dat prima. Ik bepaal niks voor anderen. Ik weet niet wat een ander nodig heeft op zijn/haar pad.

We leven in een wereld vol illusies en ik heb ook in illusies geleefd. Zo had ik pas geleden een bericht geplaatst welke iemand had doorgekregen, een boodschap, van de Sasquatch. Al vrij snel daarna voelde het niet goed meer, maar ik luisterde niet helemaal naar mezelf hiermee. Tot ik de dagen erna steeds dieper in mezelf getrokken werd.  Moeder Aarde is ook bezig met haar proces, ik grond dagelijks met haar hartkern. We kunnen altijd via onze hartkern verbinden met haar hartkern. Zij laat mij weten om nu nog dieper in mezelf te gaan en voorbij alle illusies te gaan, om anderen/elkaar te steunen in ons incensie proces en we weer weten hoe we kunnen (co)- creëren. Ik dien mijn oneindige ziel helemaal toe te laten, om deze te belichamen en deze dus naar buiten breng als mijn expressie. Dit zal allerlei veranderingen met zich meebrengen welke ik met vertrouwen in mezelf zal doorlopen. Hierbij zal ik mezelf zo min mogelijk nog mee laten trekken in agenda’s welke worden uitgespeeld. We geven teveel onze energie weg aan de illusies welke via de agenda’s ons willen laten geloven, via tv, internet en ander soorten media en techniek. Wat anderen geloven, schrijven en zeggen. Ik weet niet welke rol ik zal vervullen vanuit mijn essentie als expressie, dat zal duidelijker worden naarmate mijn proces vordert.

In ieder geval wil ik iedereen meegeven die dit leest om altijd je eigen gevoel te volgen. Iedereen heeft zijn/haar eigen ervaringen te doorlopen. Zo las ik van de week van iemand dat zij denkt dat haar tweelingziel met een moederschip van de Galactische Federatie van Licht hier op Aarde zullen komen en hun tweelingziel op Aarde kan hen dan ontmoeten op dat schip. Ik heb zelf ook  in dit leven de new age illusies ervaren. Diegenen op het schip ‘leren’ hoe zij met hun tweelingziel om moeten gaan hier en ook hoe zij straks op de nieuwe Aarde (of in 5D) kunnen leven. Ik was met stomheid geslagen. Iemand die ook naar George Kavassilas heeft geluisterd, die de GFL heeft ontmaskerd en zijn ervaringen hierin heeft gedeeld. Een moederschip of ufo gaat je niet naar de nieuwe Aarde (5D) brengen. Maar diegene zegt dan dat er goede ET’s van de GFL tussen zitten en zij niet van de Aarde komt en hier is om te helpen. Prima, haar pad en ervaringen. Zij zal dit moeten ervaren nog en luistert alleen naar zichzelf zoals zij dat zegt. Er zijn zoveel mensen die denken bewust bezig te zijn en zichzelf nog in illusies wanen zoals de platte aarde theorie, hun energie weggeven aan een god, een ander mens, overheid of wat voor medium of entiteit dan ook wat buiten hen zelf is. We komen er allemaal wel, en uiteindelijk daar waar onze ziel ons wil hebben. Niemand is beter/slechter of groter dan een ander als je als ziel voorop loopt en klaar bent met je Universele reis, we zijn allemaal ergens begonnen en sommigen komen alleen hier om een bepaald onderdeel te ervaren.  Ik wens je veel liefde en wijsheid op je pad.

Geschreven door Mirjam

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s