Voorjaar 2017 en de komende veranderingen

De tijd vliegt als een malle voorbij! Intern blijven de veranderingen doorgaan in mezelf, maar in de buitenwereld gebeurt er ook heel wat. Ik luisterde pas geleden naar een interview met Simon Parkes en Kerry Cassidy (Project Camelot). (Ik zal de link naar dat interview onderaan plaatsen, het is in twee delen). Daarvoor had ik al naar Simon geluisterd in een interview op Wolfspirit Radio. Wat hij zegt en aangeeft sluit mooi aan bij mijn gevoel en innerlijk weten. Ik heb vorig jaar in juni dit artikel geschreven.. De weg naar compressie en het ineenklappen van de tijdlijnen.

In mijn artikel schrijf ik hoe ik invoelde op de piek in de planetaire tijdlijn welke in 2017 zal plaatsvinden en dat dit van maart t/m juni 2017 is en een soort kanteling zag en er bepaalde dingen zullen wegvallen. Simon heeft het over dezelfde periode dit jaar waarin er belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden. Simon heeft in het verleden meerdere dingen naar buiten gebracht en vrijwel alles is uitgekomen wat hij aan informatie heeft doorgekregen (via buitenaardse en aardse bronnen). Voor mij voelt Simon aan als een oprecht persoon met hart en liefde voor de mensheid en de Aarde. Ik luister wel met mijn eigen onderscheidingsvermogen. Er zal een economische crisis komen, de EU zal uit elkaar vallen.  Hij verteld hoe Trump is ingezet als president van Amerika om de elite een hak te zetten. Hun tijd is op en het wordt tijd voor laag 2 van impositie om hier zijn intrede te doen op Aarde. (Zie onderstaand schema).

3levelsgk

Er zal een buitenaardse ‘disclosure’ komen en het zal via een door de regering gefinancierde agentschap naar buiten gebracht worden. Dit ter voorbereiding voor de buitenaardse groep welke zich hier straks bekend willen maken. Ook zal er informatie naar buiten komen hoe de mensheid al jarenlang belogen en gemanipuleerd worden.

Voor mijn gevoel zal dit zowel leiden naar een behoorlijk aantal mensen die wakker zullen worden uit hun matrix droom, maar het zal ook een tweespalt veroorzaken als men niet in zichzelf gaat zoeken, maar zich af willen zetten tegen de huidige ‘leiders’ en dan hopen op betere leiders en een eerlijke wereld. De enige leider ben je zelf, je diepere zelf/essentie. Alles zit al in ons. Via ons hart kunnen we door alle bullshit en illusies kijken en bij ons zelf blijven. De groep welke binnenkort hun intrede gaan doen, zullen er werkelijk alles aan doen om ons van onze ziel waarheid af te houden en ons willen inpalmen met hun zogenaamde glitter en licht/liefde show. Laat je niet gek maken, blijf trouw aan jezelf en luister naar je hart.

Hier de link naar het interview met Simon Parkes, INjoy!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s